New year’s eve less ordinary, part 1

En grå och mycket dimmig nyårsafton styrde vi bilen mot vad som skulle komma att bli ett av våra allra bästa nyårsfirande. Denna ensliga väg leder upp mot ett av Skånes paradis, the Lodge
Inne på hotellet var personalen i full gång med att få igång en rejäl brasa och duka fram afternoon tea. Vi checkade in, packade in oss i vårt rum och slog oss senare ned i loungen.
I loungen drack vi lite kaffe och tog med oss vars en bok ner. Bara att sitta i loungen med den sprakande brasan och med en bra bok var så himla avslappnande. Och mer avslappnande skulle det bli. 
Boken jag läser nu, ”Fallna kvinnor” av Eva F Dahlgren. Så spännande, ledsam och beklämmande. Så bra boktips där till er läslusar där ute!
Sen serverades afternoon tea och den innehöll precis allt det den ska. Scones, cream cheese, marmelad, ostar, korvar, cupcakes och pannacotta och annat gottigt. En röd tråd genom hela vistelsen var verkligen maten. Så oerhört god, väl tillagad och proffsig. Superbra kock!

 Efter afternoon tea var vi så mätta och gravida att vi faktiskt behövde ta en powernap. Vi gick upp på rummet, kröp ned under filtarna och vaknade lagom yra 1,5 timme senare. Då tassade vi ned till spa-avdelningen och sjönk ned i varma utomhusbubbelpooler. Vi var helt ensamma i vårt badkar och det var så avkopplande att bubbla runt utomhus medan himlen blev mer och mer svart och snart lystes området enbart upp av ljusslingor och levande ljus. 

När vi var varma, skrynkliga och färdigbubblade gick vi upp på rummet för att göra oss i ordning för kvällen. Men det får jag visa i nästa inlägg. Då bjöds det på festkläder, femrätters-middag och fyrverkerier.
1 januari, vilken dag det är ändå! Jag älskar den. Början av alla början! Vi ska fortsätta göra det vi gjort hela dagen (och julledigheten). David slumrar på soffan till ljudet av backhoppningen. Jag ligger på sängen och sträckläser bok efter bok. Snart går vi den korta sträckan hem till mina föräldrar så vi kan berätta om våra respektive firanden, klappa på min växande mage och äta deras lyxrester. Smaskens!

Hoppas er nyårsafton var fin och bra. Vad hittade ni på?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
jessica
9 år sedan

Vilket otroligt mysigt ställe! Ser ut som ett perfekt ställe att fira in det nya året på!

Njut Av Livets Goda Ting
9 år sedan

Vilket fantastiskt ställe ni varit på! Hur mysigt som helst, förstår att ni hade en underbar afton.
Vi var hemma med våra söner och deras respektive, hur mysigt som helst.
God fortsättning o kram till dig.
Jessica

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x