Gemma Shop

Vi har blivit bjudna på ett hejdundrande bröllop i sommar. Klädkoden är högtidsdräkt och jag googlar kungliga bröllop för klänningsinspiration. I min jakt på den där perfekta långklänningen trillade jag över vad som kan vara min absoluta favoritaffär i hela världen. Gemma shop! I en magnifik villa i Råå, utanför Helsingborg, bor Karoline tillsammans med sin familj. I husets källare huserar hon en liten exklusiv butik med varsamt handplockade plagg och accessoarer. Butiken är bara öppen på fredagar för de andra dagarna har butiken konceptet private shopping. Karolines kunder är upptagna kvinnor med hektiska scheman. De har inte tid att gå i affärer på dagarna eller helgerna, och därför har private shopping blivit en sådan succé. Låt oss ta en titt in i butiken.

För den som inte bor i närheten har Karoline även en webshop och från den shippar hon worldwide. Ta en titt i Gemmas instagram och bli inspirerad till max!

Bland många märken har hon bland annat Zetterberg couture. Ett märke som gör de mest fantastiska bröllops- och aftonklänningarna. Möjligen har jag bland dessa klänningar hittat både en klänning till bröllopet i sommar, såväl som till vårt egna framtida bröllop.

Som sagt, så värt ett besök. Fantastiska plagg och Karoline är alldeles ljuvlig och man vill egentligen stanna där en hel dag. Prata om alla kläderna, prova allt och ha fashionshow. Smutta på lite bubblor och kanske knappra på en liten bakelse. All in all, en väldigt Marie Antoinette-aktig värld att befinna sig i. Och vem älskar inte det!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

20 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
9 år sedan

Vilka underbara plagg! Helt fantastiska! Där skulle jag gärna spendera några timmar… 🙂

LIVSGLITTER
9 år sedan

Oj så mycket fint! Väskan med rådjuret var ju jättefin!

Desirée
9 år sedan

De små är alltid de bästa!! Du har alltid så härliga utflyktsmål när jag kikar in!

Btw, så fick min svärmor ett kit från Rituals i present av en väninna i måndags som också var lyrisk över butiken i malmö och dess underbara personal!

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.
9 år sedan

Vilket läckert och tilltalande koncept! Och vad roligt att få klä upp sig ordentligt och gå på bröllop. Hoppas du hittade "din" klänning.

Min tekopp
9 år sedan

Så häftigt att få gå på pampigt bröllop och klä dig riktigt fint! Det ser ut som att du har hittat rätt butik i alla fall, mycket snyggt må jag säga.m

Frida Svensson
9 år sedan

i know! vem vet om jag bränner ett djupt hål i min plånbok och köper en klänning från zetterberg. vi får se!

Frida Svensson
9 år sedan

jag vet! det ska bli skoj men samtidigt lite läskigt. Det blir frack för herrarna och aftonklänning för damerna.

Frida Svensson
9 år sedan

men snuttan! tack! välkommen in i mitt arkiv! go crazy! =)
Jag vet, den Ganni-klänningen är DIVINE!

elin
9 år sedan

Härliga bilder, klänningarna var hur snygga som helst!

Sofia - Strawberry Dreams
9 år sedan

Oj vad mycket tjusigt det fanns där då! Och vad spännande med ett sådant pampigt bröllop :).

lazylane
9 år sedan

Ah, klänningen med palmblad står det ju mitt namn på! Synd att butiken är så långt bort.. När semestern kommer skall jag gå igenom hela din fina blogg!

Frida Svensson
9 år sedan

japp det blir frack för herrarna och aftonklänning för damerna. jag har lite olika tankar på vad det ska bli för något. så den som lever får se! =)
tack själv! jag uppskattar din blogg så himla mycket!

baraetthem
9 år sedan

Så ljuvlig butik!! Och älskar såna där bröllop där det verkligen är finklädd som gäller! Även fast klädvalet blir liiite mer klurigt och utmanande så är det så kul att klä upp sig ordentligt! Hoppas du hittar något!
Och tack för alla fina ord du lämnar hos mig!
Kram fina du!

Catarina Alexandersson
9 år sedan

Hej!

Vilken härlig butik! Där hade jag gärna tagit mig ett varv 🙂 Tack för tips om webshop, ska genast ta mig en titt.

Ha en bra dag, och tack för fina hälsningar hos mig =)
Kram Catta

Frida Svensson
9 år sedan

Råå är ju bara så himla härligt! och butiken ännu härligare!
ja vi får se om det blir en klänning därifrån.
kram!

Frida Svensson
9 år sedan

hon handplockar alla plagg och det är bara sååååå snygga grejor! får bli en tur dit snart och leta klänning till sommarens bröllop.

Frida Svensson
9 år sedan

jag funderar på om man inte skulle ha en bloggträff/shoppingkväll där. Det hade väl varit något!? Kram!

mickandialog
9 år sedan

Ska bli spännande att se vad du väljer för fint.
Har en barndomsvän som bor i Råå. Mysigt samhälle…
kramis

Ekenäsliv
9 år sedan

Å jösses, ja vem vill inte befinna sig i en sån värld liksom;-) Å vilka kläder… En sån klänning hade gärna fått ta plats i min garderob:)

Adela
9 år sedan

OMG! Den butiken vill jag besöka:))

Kram!
Adela

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x