En midsommarafton

 David är på bageriet och köper gofrukost och jag sitter alldeles yrvaken här i soffan. Igår var det som bekant midsommar och idag är jag så himla trött. Men glad. Det var en fin kväll. Knytis, vänner, barn och hund i en stor röra. Min egen längtan efter hus och trädgård fick knappt plats i bröstet och värdparet bor i de mest drömska landskapen. Böljande åkrar och fält som sträcker sig så långt det bara går att se. Jag kan aldrig se mig mätt. Istället blir jag bara mer och mer övertygad om att Skåne är den vackraste platsen i Sverige. 

 
Den traditionella midsommarklänningen fick ge vika för blus och byxor. Vädret var för osäkert och jag är en frusen en. Men en krans hade jag. Jag kan inte ens minnas om jag någonsin haft en krans och har i hur många år som helst velat ha en. Igår kom David hem och överraskade mig med en krans. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Desirée
9 år sedan

Vilken vacker överraskning!

Anna S
9 år sedan

Ååh vad vacker du är i midsommarkrans! Låter (och ser ut!) som om du befann dig i en riktig midsommaridyll 🙂

vardagskonst
9 år sedan

Rött vitt och blått, så oerhört fint i en blomkrans.
Hoppas resten av helgen blir lika fin.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x