Semesterns ligger i sin linda

Min semester har börjat!

Och det första jag ska göra är att åka in och jobba några timmar. Det är inte hela världen, jag visste om att det blev en lite dum bokning i sista minuten. Men några få timmar och sen kommer David och hämtar mig. Med en bil fylld av semesterkläder, mat, vin, recepttidningar, böcker och tennisgrejor (man kan tro vi ska flytta) åker vi sen till vår lilla ö. Där blir det en vecka av tystnad, grillning, bokläsning och solande. Kanske tar vi ett dopp från en brygga. Kanske spelar vi lite tennis när vi får myror i benen.

Men jag vill mest bara sitta och läsa mina böcker. Jag satsar på en om dagen. Och så vill jag laga mat. Grilla, baka och göra lemonad.  Jag hoppas på sol så jag kan få lite fräknar och färg tillbaka till kinderna. Men skulle vi mötas av en veckas regn så är det också ok. Då ska vi kolla film och ligga och kura under täckena till ljudet av det smattrande regnet.

Det enda jag vill ha av min semester är sömn, oändligt med tid för att hitta på roliga grejor med David och så är det det där med böckerna. Tid för dem och har jag allt detta då vet jag att semestern kommer att bli underbar. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
9 år sedan

En. Bok. Om. Dagen!!! WOW, jag kör max en bok i veckan, men ändå älskar jag att läsa.

Frida Svensson
9 år sedan

hej finis! tack för en fin kommentar! bra tips du kom med, jag ska göra ett inlägg med denna veckas semesterläsning.

Frida Svensson
9 år sedan

vi har redan börjat bra! jag har läst en halv bok och planerar att bädda ner mig nu och läsa resten. och så har vi grillat! i love semester med andra ord! =)

Boklusen
9 år sedan

Låter underbart! Du får gärna tipsa om bra böcker på din blogg sedan… Jag har nyss hittat hit och gillar dina inlägg mycket.

Desirée
9 år sedan

De där semestrarna saknar jag ….plöja böcker och sova avigt och rätt.
Ha den bästa den bästa av semestrar, kram!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x