Efter möda och stort besvär

 Dagen började ska vi säga ångestframkallande? En enkel lagning av ett litet stenskott för prisvärda 200 kr såg för ett kort tag ut att istället bli ett helt byte av ruta för ja en sisådär 7.000 kr. Det är då man dör. När semesterkassan går åt till en ruta! Men, vi klarade oss med 200 kr. Så jag firade, som man naturligtvis gör, genom att köpa en ny tröja på Lindex. Sen kom nästa katastrof. Föräldrarnas båt har fått någon form av kortslutning, vattenpumpen har lagt av och båten låg sakteligen och sjönk mot sitt öde. Så de fick lämna jobbet och möta oss här på ön och tillsammans med grannen och David fick de upp skrället på torra land. 

 Jag blev hemma. Förberedde middagen, satte på lite värme och inväntade David. När han kom hem till huset startade vi grillen, slängde på de marinerade kycklingarna och sen satt vi på en kvällssolsdränkt altan och jag serverade David en kall och nu kunde vi äntligen hålla semester. På bilden ser ni det enklaste men så goda lilla grilltillbehöret. En bit feta, lite chili, lite peperoni, peppar och olivolja. Packa in allt i folie, tjoff på ugnen i 10 min och sen har du en lite pepprig och smält ostbit som är too. die. for!

En frisk mango/ananas salsa som gjordes lite matigare med couscous. Skålen är från Apotekarns och all sallad blir liksom perfekt i denna skål. Somrig, fräsch, medelhavig! Allt man kan be om!

Jag ligger nu skavföttes mot David och det är matkoma här i vår familj. Fotbollen surrar på tv:n och jag smuttar på en kopp te och läser min så himla braiga bok. Jag ser redan fram emot imorgon. För dagen kommer inledas med fattiga riddare. Det godaste just nu. Perfekt första-morgonen-på-semestern-frukost.

Jag har fått så himla många fina kommentarer på sistone och jag vill att ni alla ska veta att jag uppskattar er så! Att ni tar er tiden och läser och skriver en rad. Så himla himla fina ni är! Love you!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x