Inledde helgen med kyrkans barntimme

 Vi inledde fredagen med vårt nya förmiddagsnöja – kyrkans barntimme. Ett perfekt sätt att börja helgen tycker jag. Jag, Sara och Christina brukar gå ihop, tillsammans med bebisarna och först sjunger vi och sen fikar vi och snackar skit. Och samlar oss för att vi ska vara ifrån varandra en hel helg! Haha, ja vi umgås väldigt regelbundet to say the least. Jag tycker kyrkans barntimme är fenomenalt. Alla möjliga barn och vi sjunger och sitter inne i kyrkan och allt bara känns så mysigt. Jag känner också att Estrid verkligen gillar det. Sen är det väldigt barnvänligt också. Stora lekytor, billig fika, micro, skötbord och plats för enorma mängder vagnar. 

 Fina snuttisen! <3
Veckan har varit oerhört intensiv med tanke på Davids sjukdom. Och allt toppades med att Estrid fick en ny tand och var långt ifrån sitt vanliga jag och valde att vakna varje halvtimme på natten. Så jag har verkligen gått på ren vilja och försökt hålla igång. Därmed har allt annat fått vänta. Nu börjar David äntligen bli bättre och jag ska ta tag i det enorma bombnedslag vi lever i, vädra och sen tända lite doftljus. Nu har vi hela helgen framför oss. 80-års kalas för min älskade morfar står på schemat för dagen och morgondagen kommer verkligen gå i det lugnaste av lugn. Laga god mat, bädda rent, ta en lång dusch, läsa inredningstidningar och planera renoveringen. För den planeringen har inte ens kunnat påbörjas. Nu är vi dock back on track och jag verkligen känner hur det kliar i fingrarna. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x