Grattis på halvårsdagen älskade älskade barn

Idag blir älskade lilla Estrid hela 6 månader. Ett halvt år har gått! Kan ni förstå? Det är himlastormande. Det är inte klokt vad tiden gick fort. Sex månader av prövningar, glädje, oro, frustration, lycka, skratt och tårar. Två har blivit tre och jag har fått en ny bästis. Hon heter Estrid och alldeles snart ska hon prova att äta kött för första gången och sedan ska vi gå på kalas och visa upp den nya tanden och hurra för min morfar, hennes gammelmorfar. <3

Kan ni tänka er? Sex månader gammal!


No Responses

 1. Caroline skriver:

  Precis så känns det, som en liten bästis
  🙂
  Tiden går fort men det blir desto roligare med tiden, tycker jag iaf och lite jobbigare… 😉 hoppas ni har en bra helg!

 2. Frida Svensson skriver:

  vi har en bra helg! blir det verkligen jobbigare med tiden? för jag tycker bara det blir härligare!

 3. Anonym skriver:

  Grattis till din lilla pingla! Hann inte stanna kvar efter sångstunden och säga hej eftersom lilleman somnade UNDER sångstunden haha vem lyckas göra det???? Hoppas ni har en fin helg. Kanske vi ses nästa vecka! / sanaz

 4. Caroline skriver:

  Jag tycker det e lite jobbigare, iaf just nu, för han överallt och han behöver bli underhållen på ett annat sätt. Men som sagt är det roligare nu. Han e så gosig 😉
  Kram

 5. Frida Svensson skriver:

  men är det inte också fantastiskt att få följa denna utveckling? Men jag fattar att det tar energi att behöva vara överallt hela tiden.

 6. Frida Svensson skriver:

  Tackar tackar! Så skoj att vi hamnade bredvid varandra! Tänk att han somnade under sången, divine intervention kanske!? =) Vår helg har varit bra. Men jag känner mig bara såååå utmattad. Tyvärr kommer vi inte nästa helg, det är doktor, bank och gamla jobbet som avklaras. Såklart bokas allt in på samma dag!

 7. Caroline skriver:

  Jo det är det såklart!

 8. Anonym skriver:

  Oj haha det förstår jag men du får glädjas över ert husköp 🙂 så lyxigt att ha ett alldeles eget hus. Längtar till det blir aktuellt för vår del. Vi ska inte heller dit på fredag utan tisdag. Feel free to join 🙂

 9. Frida Svensson skriver:

  tydligen ska vi inte ropa hej ännu. besiktningen gjordes idag och ja, solen hade visst några fläckar så än är det inte en done deal. Jag åker till ystad saltsjöbad imorgon. annars hade jag gärna följt med! hoppas vi kan ses och fika eller promenera snart! kram

 10. Anonym skriver:

  I see. Håller tummarna för att det blir bra! Härliga ysb. Lyx lyx 🙂 gärna promenad eller fika. Ha det bra i ystad! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *