14 – dagens outfit

estrid outfit-1

Titta på denna gullunge! <3

Det får bli Estrid som står för dagens outfit då jag inte alltid får till det med David att han fotar mig. Estrid har hur mycket kläder som helst då vi har den stora lyckan att Estrid får ärva massa fina kläder från sin storkusin. Strumpbyxor från Noa Noa och leopardklänning från Lindex. Sen så kommer min mamma lite då och då med något fint hon hittat. Eller gjort. Som den här randiga koftan som mamma stickade när lilla Estrid fortfarande bara var krypis och låg i min mage!estrid outfit-2 estrid outfit-3 estrid outfit-4Det händer så mycket med Estrid här hemma. Hon har börjat krypa litegrann, men drar sig hellre fram på mage. Det går ju lite snabbare. Hon är skrattig, härlig och charmig. Hon har helt kastat bort sin tveksamhet inför bad och sitter i sitt lilla kar här hemma och plaskar så det stänker precis överallt. På babysimmet kastar hon sig orädd från kanten ner under vattnet in i min famn och ingen kallsup i världen gör henne ledsen mer. Det har även hänt mycket med mig. Efter en tuff tid, både sjukdomsmässigt och känslomässigt, befinner jag mig på en mycket bättre plats. Jag känner ett helt annat lugn och jag på riktigt njuta av den annalkande julen. Tänk, förra julen pyntade vi granen och klappade på magen och sa att nästa år, då firar vi med vår tös!

Det blir en härlig jul. Det bara blir det. Jag känner det i varenda cell.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
8 år sedan

sötnöt! vi har valt att ha en levande gran i vårt ute rum så fint med rimfrosten! vi kan inte ha en riktig inne pga allergi. men i år känner jag ett sug av en gran inne också, kanske kan få flytta in en plast men bara röda pumlor!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x