En rofylld morgon

adventspynt-1

Vi har helt kapitulerat och Estrid sover varje natt mellan oss. Hon vill inte komma till ro i sin egen säng för tillfället. Men jag klagar inte, för det är så otroligt mysigt. Ibland vaknar jag till på natten och så ligger mina älsklingar och snarkar i takt och då vill hjärtat bara rinna ut i en liten pöl. Jag gick upp när snarkisarna fortfarande slumrade och så tände jag adventsstakar och stjärnor och tände ljus och sen hade jag en väldigt rofylld morgon. Dessa juliga morgnar är sagolika. Det är fortfarande mörkt ute, på tv:n står gomorron på och berättar för mig om nattens händelser och jag vaknar sakta till liv med en kopp kaffe eller te. adventspynt-2

Jag hade bestämt att vi inte skulle ha någon julgran i år eftersom Estrid är glad både i att krypa och pilla på allt som är glittrigt och spännande. Men så köpte jag en julkula från Geord Jensen, och imorgon stundar en shoppingtur på Illum Bolighus, så nu inser ju alla att det får bli en gran ändå. Jag får ha den i bara några ynka dagar och så får Estrid hållas under strikt bevakning. Fastlåsning om så krävs. För gran ska det bli. Inget slår känslan av att tassa upp på morgonen, tända granen och slås av glittret och gnistrat som lyser upp den svarta decembermorgonen. Det har jag hemifrån. Pappa gick alltid upp först och tände alla stakar, gran och mysbelysning och så tassade man ner till frukosten och möttes av det gula mjuka skenet. Ett av mina bästa minnen!adventspynt-3 adventspynt-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
7 år sedan

Åh så mysigt ni har det hemma!
Jag har saknat dig här på bloggen 😉
Jag drömde förresten om dig i natt. Hoppas du mår bra o att ni får en mysig kväll!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

tack! adventsljus gör ju så himla mycket! jag fick en liten bloggpaus. det har varit så mycket på sistone. doftljusen har jag köpt i paris och fått i present av David från en av hans resor. Kram på dig

Caroline
Caroline
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Jag förstår, du gör helt rätt i att pausa. Det ska ju vara kul att blogga.
Jag hoppas det e lite lugnare nu och att allt e bra!
Kram

Caroline
Caroline
7 år sedan

Vart köper du dom doftljusen förresten?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x