Uppe med tuppen

estrid-1

God morgon mina vänner!
Så skönt vi sovit i natt må ni tro. Alla tre sov djupt, tyst och stilla. Den lilla vispen Estrid höll sig lugn och därför fick vi alla en riktigt bra natt. Det tackar man för!

Idag ska jag få 30 minuters egentid när jag ska unna mig något så härligt som cellprovstagning. Vad ska man inte stå ut med!? Nåja, det är för en viktig sak och lika bra att få det överstökat även om jag fördrar egentid i form av en ansiktsbehandling framför detta. Dock lider jag ingen nöd för idag traskar vi till Sats och sen stormar några från mammagruppen in hos oss för fika och bebislek. Jag har bakat 50 stycken chocolate chip cookies och det känns på alla sätt som att detta kommer bli en bra och härlig dag. estrid-2

Estrids lekplats börjar bli så fin. Där finns lite av allt och det bästa är såklart på morgonen, när hon får riva ut allting från bokhyllan. Lite som en evighetslek. Hon river ut varje varje morgon. Jag plockar tillbaka varje varje kväll. Tur jag gillar rutiner! 😉 estrid-3

Idag kommer vår städerska och röjer igenom lägenheten och varje gång känner jag hur underbart det är att få den typen av avlastning. Thank you RUT säger jag bara. Torsdagen är stora städdagen och det är underbart för då vet man att det är härligt och rent över helgen. Jag behöver bara fokusera på det roliga, som att byta handdukar, bädda rent och köpa färska blommor. Inte fy skam om du frågar mig.

Hoppas din dag blir fin och härlig! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x