Brand smack down – Isadora

isadora-1

Det finns hur många smink och skönhetsmärken som helst och det kan lätt bli överväldigande. Vilket märke ska man satsa på och vad ska man köpa från varje märke? Jag är här för att hjälpa och guida och på så sätt se till att du enbart lägger din värdefulla slantar på the best och the best. Först ut i Brand smackdown är märket Isadora. Ett märke jag i ärlighetens namn tycker är lite tråkigt. Det är en sektion jag ofta passerar och det är inte ofta något grabbs my attention. Förutom nagellacken. De är fenomenala!isadora-2

Isadoras nagellack är prisvärda, endast 79 kr styck, och kommer verkligen i regnbågens alla färger! I glansigt, matt och vårdande varianter är du garanterad att hitta något som passar just dig! I min samling hittar du både basfärger, knalliga sommarfärger, glitter och skimmer. Jag älskar dem alla! Penseln är bra, täckningen är grym och hållbarheten är kanon. isadora-3

Vinnaren i brand smackdown Isadora är solklart nagellacken!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x