Mina bästa sminkborstar

borstar-1

Mina bästa sminkborstar! De jag använder varje varje dag! Från vänster till höger:

Real techniques blush brush – en underbar borste som jag faktiskt inte alls använder till rouge utan till puder och bronser. Mjuk, perfekt formad och bra i priset. 149 kr!

Bobbi Brown sheer powder brush – en dyrgrip men så väl värd pengarna. 445 kronor, men jag har använt den dagligen, tvättat den massor och den är precis lika mjuk och välformad som när den var sprillans ny. En riktigt bra investering.

Real techniques buffing brush – en grym borste som jag använder till foundation. Jag har haft den i åratal och nu börjar den tyvärr släppa lite hår, vilket ju är naturligt när den börjar bli sliten, och jag vet att jag måste köpa en ny när denna kasseras.

Bobbi brown eye blender brush – återigen en dyrgrip, men fantastisk! Den är sagolikt mjuka borsten blender ut dina ögonskuggor till en snygg finish och det går verkligen inte att misslyckas om du använder den här borsten. Den är grym helt enkelt.

Eco tools eyeshadow brush – jag älskar denna borste för applicering av ögonskugga över hela locket. En GAMMAL trotjänare som ännu håller måttet på alla sätt och vis.

MAC 217 blending brush – den PERFEKTA borsten för att applicera skugga i globlinjen. Den här borsten är egentligen den enda varje person MÅSTE ha i sin necessär. Allt annat kan komma sen! Med MACs ironiska borste 117 får du perfekta resultat. Och jag lovar, när jag köpte denna borste förändrades allt för mig. Smink blev så mycket enklare!

MAC 239 eye shader brush – den här borsten är jättebra för att applicera skugga på ögonlocket. Du använder 239 för att packa på skugga och så tar du 217 för att skugga ut skuggan till en mjuk finish.

Make up Store angled brow brush – den ultimata penseln får att måla ögonbrynsskugga på, you guessed it, dina ögonbryn. Den är nätt och smal och gör det superenkelt att måla ögonbryn och få ett naturligt resultat.

Detta var mina favvisar. Idag väntar en heldag med Estrid igen. Som ni märkte fick jag inte så mycket bloggat igår. Ibland räcker ju tiden inte bara till. När Estrid skulle sova middag så låg där och kände att nej, här stannar även jag. En mysig sovstund fick helt enkelt gå före bloggandet igår. Ibland måste ju myser på prioriteras också!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x