En kväll med Billy Elliot

billy elliott-1

OH MY GOD!!! Ja, lite så skulle jag vilja sammanfatta Billy Elliot. Vilken fantastisk musikal. Faktiskt en av de bästa jag någonsin sett. Alla barnen som är med i föreställningen är så talangfulla att man titt som tätt torkade tårar ur ögonvrån och tänkte så stolta deras mammor och pappor måste vara! Åh, vilka talanger! Om det inte redan är tydligt så säger jag såhär: KÖP BILJETT OCH GÅ OCH SE DEN NU FÖR FASEN!

Regissören Ronny Danielsson är den gulligaste, modigaste och mest fantastiska regissör jag vet och jag har alltid älskat precis varje uppsättning han skapat. Detta var verkligen inget undantag. Jag och pappa gick tillsammans och vi hade det så fint! Vi möttes upp och tog något att dricka innan föreställningen började. Sedan satte vi oss på våra platser, på rad 3 såg vi ypperligt bra. I pausen åt vi räkmacka och pratade om hur underbar föreställningen var. Det är inte ofta jag får till egentid med pappa så det var mycket uppskattat. Efter teatern cyklade vi hem och jag tror att vi båda kände att vi också ville vara musikalstjärnor för vi var som kalvar på grönbete. Stimmiga och jätteglada!billy elliott-2

Inte lätt att ta dagens outfit när det ett, är kolsvart ute, och två, har en liten gullekorv som klättrar på en. Jag hade iallafall ett par byxor i marinblått, en svart draperad topp och min fina lilamönstrade kofta. Höööga klackar och väldigt lockigt hår och så var jag teaterredo. Man får ju passa på när man ska iväg och klä upp sig lite! =)billy elliott-3 billy elliott-4

Åh, vad jag älskar teater och Malmös opera. Så många fina minnen jag har därifrån. Ett helt liv har jag gått dit och sett olika typer av föreställningar och vissa har blivit avgörande i mitt liv. Vissa på gott, som Kristina från Duvemåla, andra på ont, som Faust när jag gick ditt med mamma. De spelade upp en porrfilm i bakgrunden av operasångaren och framför oss i publiken satt en nunna. Och jag kände att nej, nu kommer vi aldrig till himlen. Vi gick i pausen, så även nunnan. Haha, stackars kvinna!billy elliott-5

Nej, nu vaknade Estrid så jag måste kila in i sovrummet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x