Min helg (och nationaldagsextra) i bilder

min helg i bilder-1
I onsdags kom Cissi hem till oss med barnen. Cissi är Fredriks syster, alltså min syster Paulas svägerska. Och egentligen är vi inte alls släkt, men det känns som barnen är kusiner och de kallar varandra kusiner. <3 Det var strålande sol och vi drog fram vattensliden vi köpte på Ullared.
min helg i bilder-7
Vi fikade med marinkex, flädersaft och vaniljbullar under parasollet och töserna var urgulliga i matchande rosa badkappor.
helg i bilder8
När gästerna gått somnade Estrid i vagnen och jag rensade rabatter. Där till vänster där stenarna är tänkte jag göra en stor rabatt och fylla hela det utrymmet med typ alla blommor som finns!
helg i bilder4
I min ogräsiver fick jag panik på vår murgröna. Den sprider sig i ett rasande tempo och jag får grey garden-ångest. Nu har vi klippt bort massor av murgröna och är kvar med en brun pelare av typ grenar. Nu har vi istället fått true detective-ångest och undrar om detta verkligen var en bra idé. Något som däremot var en bra idé var att lyssna på er bloggläsare. Ni sa att mynta inte ska vara i pallkrage då den tar över allt. Raskt grävde jag ur den och stoppad den i en terrakottakruka. Nu står den där tillsammans med två hibiscusplantor jag fått av min mormor. Men dem mår inte bra. De är gula och trötta. Jag tror jag vattnat dem för mycket och nu vet jag inte vad jag ska göra.
helg i bilder5
På torsdagen hade jag lyxlunch på Njutbar med Susanna. Vilken kvinna! Ni lär ser mer av henne i bloggen! <3 Jag åt en ljuvlig sallad.
min helg i bilder-12
På fredagen var jag på Exuviancekliniken och gjorde kurbehandling. <3 <3 <3 Livets bästa. Sen gick jag på shoppingrunda.
helg i bilder6
Jag hittade dessa ljuvliga ljushållare/vaser hos Hemtex. Eftersom jag fått för mig att bygga en pergola måste jag nu genast ha dessa att hänga upp i pergolan. Och på andra bilden har du en glowig selfie. hej hej!
helg i bilder1
Jag testade kläder på MQ och älskade det här blå/vit randiga setet med topp och kjol. Och den marinblå sailorkjolen. Men date blev inget köp. Däremot köpte jag en gardinstång på Hemtex.
min helg i bilder-17
Efter något av en pärs fick jag upp stångjäveln och det blev underbart.
helg i bilder2
I takt med att jag fixade lull-lull på ovanvåningen fixade David på nedanvåningen. Hela fredagkväll var vi barnfria och spenderade denna heliga tid med att göra förberedelser inför att måla trappan.
min helg i bilder-21
På lördagen målade David och pappa vår trapp och vid lunch var de klara. Då firade vi lördag med memory ute på altanen. Vårt bästa familjespel just nu.
min helg i bilder-22
Jag gjorde vitlökig kräftpasta till lunch som vi åt på altanen. Vi är där typ hela tiden nu.
min helg i bilder-25
Sen åkte vi till stranden. Jag läste denna boken. Har inte kommit så långt så jag kan inte ge en recension ännu.
min helg i bilder-24
Vi fikade med saft och kardemummabullar.
min helg i bilder-23
<3
min helg i bilder-26
Estrid var världens lilla fisk och ville vara i hela tiden. Det var helt omöjligt att sluta henne från havet. Här gör hon ”krabban”.
helg i bilder7
När vi kom hem befriade jag denna lilla ros från ett hav av murgröna. Nu kan den andas. Men jag har faktiskt ett problem. Allt blommar över extremt snabbt hos mig. Är det på grund av vädret eller gör jag något fel? vattnar för mycket? för lite?
helg i bilder3
På söndagen var det varmt igen och jag hade på mig min kimono för allt annat var för varmt. Jag drack bubbelvatten med hallon och is och pustade i värmen. När vi bodde i lägenhet kunde värmen plåga mig men nu med hus och trädgård, parasoll och skugga så njuter jag oändligt.
min helg i bilder-27
vi åkte till stranden igen! Vi vill bada varje dag för det har varit vår dröm så långe att bo vid havet. Hur gulliga är inte badhytterna som finns på stranden i Skanör. Lifegoal att ha en sådan.
min helg i bilder-28
När vi kom hem åt vi middag och sen gick vi ut och inspekterade jordgubbslandet. Och WOW vad många som blivit mogna. vi plockade på oss ett gäng bär och dem till efterrätt. Såklart med socker och mjölk. Sommarklassiker.
min helg i bilder-29
Estrid svalkade sig med helgens sista glass innan det var god natt och sov gott. Jag och David började kollade på sense 8 (alltså MY GOD HUR BRA?) och sen var denna långhelg slut. Bra helg faktiskt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 år sedan

I år blommar allt över väldigt fort eftersom det är så varmt, alltså inget som du gjort fel 🙂

Pia Widlund
5 år sedan

Dom ljuslyktorna i pergolan blir perfekt! Vilka härliga sommarbilder!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x