Slut som artist

tulpaner-1

Idag har jag verkligen varit en omotiverad bloggerska, även om jag är ypperligt nöjd med mitt inlägg om feministiskt litteratur. Hoppas ni kände att ni fick något bra tips. Men mer matnyttigt än så blir det nog inte idag. Om 20 min ska jag ge Estrid välling och när hon sussar sött ska jag ta en varm dusch, göra en kopp te med mycket honung i och krypa ner i sängen med min bok. Jag vågar chansa på att jag kommer slockna redan innan halv tio. Nu sitter jag i soffan och hör hur det plaskas och tjoas i badrummet. David ger Estrid ett litet bad och sjunger om en liten båt som ofta blir våt om magen när det stänker. <3 Jag hoppas återkomma med mer energi imorgon.

Imorgon kväll ska jag iallafall göra något riktigt härligt. Pappa och jag ska se genrepet av Billy Elliot på operan och jag är så pepp! Älskar musikal så så SÅ mycket! Och mysigt att ha egentid med pappi!

Trevlig kväll på er godingar!tulpaner-2 tulpaner-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
8 år sedan

å ibland vill jag bo i en storstad!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

och ibland vill jag bo på landet! 😉

Caroline
Caroline
8 år sedan

Åh du kan väl berätta sen vad du tyckte om den. Jag vill gärna se den och funderar på att bjuda min kompis på den i. födelsedagspresent.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

Absolut! Jag kommer se den både på genrep och sedan som föreställning så det ska bli kul att få gå två gånger.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x