En helt vanlig måndag

estrid-1

Här har vi haft en helt vanlig måndag. Upp i ottan och göra frukost och koka kaffe. Herregud vad vi dricker kaffe nu för tiden. Maskinen går verkligen varm! Lagom till Estrids förmiddagslur traskade vi in till stan för att göra lite ärenden och sen direkt hem. Nu har vi båda ätit lunch och jag har laddat kaffemaskinen igen. Sekunden Estrid somnat för eftermiddagsluren ska jag ta mig en kopp och så ska jag spela in en youtubevideo till er. På onsdag är det ju dags för en ny och det är verkligen på tiden att ni får se vad jag köpte på inglot. Nu när jag tjatat så fasligt! estrid-2

Estrid växer så det knakar och trots sina blott 10 månader är hon lika lång som en 1-åring. Alla pyjamas är korta i benen så jag får nog browsa babyshop och se om jag hittar några fina nya pyjamasar. När är det egentligen man börjar med tvådelade pyjamasar?estrid-3 estrid-4 estrid-5 estrid-6 estrid-7

Nej, en rastlös bebis vill INTE att jag sitter här på datorn så jag får springa och underhålla. Men vi hörs senare!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Jag har tänkt köpa tvådelad pyjamas nu ett tag eftersom G sitter mycket på pottan, men jag tycker det är så svårt att hitta fina. Annars tycker jag de e gulligt och verkar mysigt med hel pyjamas 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
8 år sedan

Dessa tycker jag är hur fina som helst! http://www.babyshop.se/merino-pyjamas-turtle-vit/p/94903

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x