Sommarskor till Estrid

kavat-1
Estrid har fått nya sommarskor av mormor och morfar och de är toppen. Fina, robusta och snabba att ta av och på. Rent generellt börjar Estrid bli ordentligt sammankittad. Jag har beställt UV-dräkt, UV-solhatt och skor att ha på stranden och i havet. Nu kan vi va riktiga stranddjur hela sommaren.

Jag har även köpt a little something something till mig själv. Ett nytt objektiv. Estrid tog sönder mitt favvisobjektiv och jag har länge nu klarat mig med ett annat men som inte alls är särskilt bra. Inom en vecka är objektivet hos mig och gud vad jag ska fota. Typ allt allt allt och hela tiden. Längtar så himla mycket efter att det ska levereras.

Idag är jag föräldraledig, därmed blev det en mycket kort vecka för mig på jobbet, och jag och Estrid ska försöka hitta på något skoj. Jag tror vi tar en sväng till lekparken eller biblioteket. Efter så här lång tid hemma måste jag erkänna att jag tycker det är allt svårare att komma på grejor att göra. Kyrkans barntimme har jag ju gjort sjuttioelva gånger nu. Möjligen närmar sig tiden för Estrid att börja på dagis, för jag tror hon behöver lite mer underhållning, kompisar och att det händer saker om dagarna.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x