Jag längtar lite hem

estrid-1
Onsdag! Det betyder min sista dag på jobb för denna vecka! Klockan är inte ens 9 och jag har precis landat på kontoret och tankarna på Estrid har redan kommit. Vad gör hon? Vad hittar de på? Vad missar jag jag? Hon är SÅ mysig nu ska ni veta. Rolig, charmig och det verkar som den allt för aggressiva fasen är över. Det har nog varit både en tillväxtfas och en tand som spökat. I morse vaknade vi av en mycket trevlig väckarklocka. Estrid satt i sin säng och snackade med sina nallar. Hon satt liksom där och mornade sig själv. Sen lyfte vi över henne till vår säng och gosade lite innan det var dags för frukost och alla morgonrutiner.

Ikväll ska ni få se bilder och höra berättelsen om hur det var när jag igår var på ett vaxparty. Ja, jag säger inget mer för tillfället. Men slät är jag. Benen är som en barnrumpas. Imorgon ska jag operera ögonen igen. Ett nytt försök och jag ber till de högre makterna att det ska gå bättre än sist. Så tänk på mig imorgon och håll tummarna!
estrid-2 estrid-3 estrid-4 estrid-5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
8 år sedan

Hej!
Har fått en så härlig bild av dig hos Att vara någons fru så jag ville gärna kika in till dig! Vilken jättefin liten tjej du har. Måste bara passa på att nämna att det har hänt olyckor med små barn som fått persiennsnören runt halsen, kan vara bra att veta när de små börjar röra sig runt lite mer (förlåt, lite yrkesskadad!). Nu ska jag läsa vidare på din fina blogg! /Anna

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
8 år sedan

Men gulle du! Hej, välkommen och TACK! Bra tips med persiennsnöre! Vi brukar ha de upprullade i fönstret, men som du säger, en olycka händer så lätt så jag ska vara extra vaksam framöver! Hoppas du tittar in hit igen! Kram på dig Anna!

Christin
8 år sedan

Fin blogg du har! Och kunde hjälpa att känna igen det där med en unge som går från vild till mysunge.
Något av det bästa!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
8 år sedan

tack så mycket! ja är utmattande med de bråkiga faserna, men lika mysigt när de lugnare faserna infinner sig.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x