En gräsänka och en liten brandman

brandman-1
Idag blir jag gräsänka och spenderar helgen ensam med den här lilla brandmannen. Den här bilen fick Estrid i namngivningspresent av mina föräldrar och vilken hit det blev! Den plintar och rullar och är röd och världens häftigaste. Kanske ett litet frö nu blir sått och min lilla bebis blir en brandman. Det hade varit något!
brandman-2
Annars känner jag att bloggen är lite platt för tillfället. Det är en sådan period nu när allt bara går i ett. Och inte blir det mer tid över när jag är ensam hela helgen med Estrid. Jag ska försöka titta in till er mellan nattningar och uppvak, middagar och frukostar, solskenspromenader och blöjbyten. Ha nu en riktigt fin helg mina vänner!
brandman-3 brandman-4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *