Valborgsmässoafton

 Emellan stunderna jag springer till tvättmaskinen tänkte jag visa er lite bilder från Valborgsmässoafton. Jag har helt enkelt inte haft tid att visa det än. Men, bättre sent än aldrig. Vi var hemma hos mina föräldrar och dagen till ära lyckades vi matcha deras inredning alldeles perfekt (och nej, det var inte planerat). Den nya babysittern från Babybjörn fick följa med så att lilltösen hade lite att göra. Jag valde en blus i orange så även jag smälte in fint i inredning. 

 Hon gillar verkligen att sitta i babysittern men jag tror att hon än så länge är lite för liten. Det funkar bra en kort stund men sen blir hon nog lite överstimulerad. Då får vi paus. Anledningen till att jag valde just denna är att den går att ställa in på tre lägen och att den svarar på barnets rörelser genom att då själv gunga. Skönt för föräldern som inte behöver gå och puffa på sittern stup i kvarten. 

 Mina föräldrar har precis flyttat till nya lya och jag älskar den. Jag känner alltid sådant vemod när någon i familjen flyttar. Nu kommer man ju aaaaldrig få vara på gamla stället längre. Men det nya stället blir ju alltid en liten bit bättre. Denna lägenhet är inget undantag. Mina föräldrar har det alltid så fint stylat och personligt hem. Ett hem att trivas i. 

 Lillskruttan! Alltså jag klarar inte av hur söt hon är! Och nu har en helt ny värld öppnat. Världen ”dö av glädje när du lyckas göra ditt barn glad”. När vi märkte att hon gillade babysittern kändes det fantastiskt. Som att man konkret gjorde något fint för sitt barn. 

Det är ju mycket som händer med henne nu. Det jag ser fram emot är det första riktiga leendet. Vi har sett lite leenden innan men tyvärr har de alltid följts av lite kräk eller en prutt så ja, jag tror jag väntar lite till. Man undrar ju så vad hon ska bli för någon. Vem kommer hon vara. Vad för liten person döljer sig där inne? 

Idag lyser en strålande sol över Malmö. Jag ska tvätta några maskiner innan jag snörar på mig gympaskorna och går på en lång och solig promenad med tösen. Hon sover ju så gott i den friska luften. Och jag mår bra av lite sol på näsan, och jag börjar faktiskt få både lite färg och fräknar. Det är det föräldralediga livet, det spenderas utomhus! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Finaste mattan
9 år sedan

Dina föräldrar har det väldigt stylish! Mycket snyggt! : )

Anonym
Anonym
9 år sedan

Snygg matta!!!!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x