Guldkorn på loppis, lyx för en tia och nya skor till en liten

guldkorn loppis-1
Åh, vilken UNDERBAR releasefest vi hade igår för mamma och hennes bok. Det strömmade in människor och mamma sålde i princip slut på alla böckerna som vi hade med oss. Jag kommer beråtta mer om releasefesten, jag ska bara redigera bilderna först. Under tiden vill jag visa de senaste nykomlingarna i Estrids garderob.

Estrid fick själv välja finskor när jag gjorde senaste skobeställningen och valet föll på ett par roséguldfärgade ballerina (här), med en stor rosett och en liten häst i skon. <3 Superfina!
guldkorn loppis-2
Valet på den något mer praktiska och varma höstskon föll på dessa fodrade sneakers. Coola, sköna, varma och praktiska. Me like! De finns här.
guldkorn loppis-3
På de senaste två loppisarna jag varit på har jag hittat fantastiska kläder till Estrid. Som den här klänningen och stickade koftan från Pomp de Luxe. Helt ljuvliga. Och det blir de kläder som Estrid har på sig på måndagens skolfoto. Förövrigt så brister mitt hjärta av gullighet av de där skolfotona!
guldkorn loppis-4
På en annan loppis fyndade jag denna fina klänning från Aya Naya och en tunika (bilden där nere) från How to kiss a frog. Och för dem bägge betalade jag 11 kronor! Herregud!
guldkorn loppis-5
Hur skönt är det inte med fredag? Det har varit mycket nu med Paulas babyshower, mammas releaseparty och såklart valet på söndag. Jag ser verkligen fram emot fredagsmys och filmkväll i soffan med min lilla familj. Men givetvis kommer jag titta på SVT:s partiledardebatt ikväll. Och särskilt du som ännu inte bestämt dig på vilket parti du ska rösta bör titta på debatten. Du kommer nog bli en hel del klokare.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Hon har bra smak lillgumman!! Loppis är toppen, där kan man göra många fina fynd! Bra att det kan komma till användning igen!

Josefine
Josefine
5 år sedan

Ska se debatten jag också. Lutar åt Liberalerna i samtliga tre val, är dock lite tveksam till era åsikter om betyg i alltför ung ålder…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
5 år sedan

blev det Liberalerna?=)

Linda
5 år sedan

Åh ljuvliga ballerinas! Bok realease lät ju sååå skoj! Nyfiken som tusan på den där boken! Japp söndag är det dags att rösta. Svårt men jag har nog hyffsat bra koll ändå.
Svar: Nämen åååå fina du! Så roligt att höra!! Jag bor i Uddevalla dock. Men kommer ju vara i Skåne och ha en del event framöver, kanske då?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

Ja hör av dig när du kommer ner! Om du vill köpa boken så hittar du den här: https://www.adlibris.com/se/bok/over-en-regnbagsfika-novellantologi-9789187813504

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x