Mammas releaseparty på MJ’s var en mycket god idé!

releaseparty mj's
I torsdags var det så dags för mammas releaseparty. Jag och mamma möttes upp innan för att äta lite tapas och sen begav vi oss till hotell MJ’s.
releaseparty-2
Pappa anslöt och vi hjälptes åt att packa upp alla böckerna, hälsa på personalen och invänta gästerna. Det var många som tackade nej i sista sekund vilket kändes tråkigt. Folk verkar ta Facebookevents på mindre allvar än andra inbjudningar. Det är sannerligen brist på vett och etikett. Bakom eventet står ju riktiga människor som fixar, donar och anstränger sig. Kan vi inte bara enas om att om man tackar ja så dyker man upp? Okej, rant over.
releaseparty-3
Avbokningarna gjorde oss lite nervösa, men det skulle vi verkligen inte behövt ha varit. Det strömmade in människor och mamma  sålde bok efter bok efter bok. Det kom människor som min mamma inte träffat sedan år 1980! Det blev många rörda ögonblick.
releaseparty-4
Eftersom temat för boken är fika så bjöd vi på kaffe och chokladbrownies, men som var mer som små bakelser. Goda och otroligt vackra. Maten på MJ’s är verkligen toppklass och jag rekommenderar att man går dit både för frukost, lunch och middag. Allt är superbt!
releaseparty-5
Hur vackert är inte MJ’s? Det är Malmös vackraste, mest inspirerande hotell. Titta bara på det här taket! Helt klätt i grönt och rosor. Det var som att vi hade bokrelease i en magisk skog.
releaseparty-6
Här vankar mor innan gästerna trillade in. Min mamma gillar inte alls att stå i centrum (ja jag har uppenbarligen inte ärvt det draget!) så det var nog med lite skräckblandad förtjusning hon lät mig övertala henne till denna stora release.
releaseparty-7
<3 <3 <3
releaseparty-8
Men sen trillade folket in. Och mamma överröstat med presenter, blommor och champagne. Och jag var SÅ stolt. För även om man inte gillar att stå i centrum förtjänar varje person att verkligen bli uppmärksammad när de gjort något fantastiskt. Jag kikade på min mamma där hon satt och signerade böcker på rullande band och strålade av glädje och stolthet. Det blev ett sånt minne som jag kommer spara för alltid.
releaseparty-9
Vi fikade och drack vin och allt var verkligen så himla speciellt.
releaseparty-10
Tack alla ni som kom! Ni gjorde verkligen kvällen helt magisk!
releaseparty-11
Min fina Christina var där! <3
releaseparty-12
Och tänk, redan i december kommer mammas nästa novellsamling. Hon är verkligen ett levande bevis på att det aldrig är för sent att följa sina drömmar och lyckas med dem. Otroligt inspirerande.

Vill du köpa boken så hittar du den här. Och vill du ha den signerad så skriv till mig så ska jag fixa det.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
5 år sedan

Men sjukt vad världen är liten. Vi har den där boken på jobbet, pga min kollega har skrivit en del, Eva Sjögren. Vill ju genast läsa. För övrigt det bästa med mitt jobb. En lär sig allt hos oss på fikarasten.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katarina
5 år sedan

men åh är det sant!? Vad skoj! Min mamma är Sabine Schulz Svensson. Läs gärna hennes novell. Den är underbar! Vad jobbar du med? =)

Lena i Wales
5 år sedan

Spännande! Önska henne lycka till!

Linda
5 år sedan

Åh vad spännande och kul att hon fick sälja mycket av boken.
Här har det idag varit en ganska lugn dag vi käkade lunch på Wäsby magasin sen gick jag runt och kollade i butikerna som finns där, det som fick följa med hem var 2 st fina klänningar till dottern från Hummel och från Noa Noa.
Sen var det dags för pluttan att sova sin lur på eftermiddagen, hon var jätte trött men det tog en evighet innan hon somnade.

Ha en fin kväll
Kram Linda

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x