Då var den stora valdagen här.

valdagen valdagen2 valdagen3 valdagen4 valdagen6
Då var dagen här. Valdagen. Det här datumet har varit i mitt huvud i två år när kampanjer har planerats, val har gjorts, möten har hållits och debatter har genomförts. Jag har en väldigt positiv känsla och tror verkligen att alliansen tar hem detta.

Liberalerna har gjort en fantastisk valrörelse och jag träffar väldigt många som vill rösta på oss. Just därför att vi är en tydlig röst mot hatet och extremismen, att vi prioriterar skolan, globalismen, integrationen och att vi varit feminister i 300 år.

Vilken valvaka det kommer att bli. Otroligt spännande. Men inte kommer det vara över ikväll. Sen återstår väl långa talmansrundor för att få fram en regering. Det är onekligen ett spännande val och med värderingar i centrum. Kan ni förstå att Jimmy Åkesson sa att invandrare inte får jobb ”för att de inte passar in”!? Helt sjukt!

Jag skulle stått utanför en vallokal idag och delat ut valsedlar men har fått avboka det av hälsoskäl. Det känns tråkigt, det hade varit roligt att möta väljarna. Men jag ska iallafall dit och rösta och ikväll åker jag inom Liberalerna Malmös valvaka. Vilken spännande dag det kommer bli ändå!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christine's Stories
5 år sedan

Det här valet är en riktig rysare! Jag röstade på L och C 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
5 år sedan

woop woop! =)

Pia Widlund
5 år sedan

Det blev en riktig rysare…..

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x