Veckonytt #120

veckonytt1
Så var redan veckan här och måndagen redan över. Dagen har gått i ett och nu är Estrid äntligen duschad, borstad, hårfönad, tandborstad, iklädd pyjamas, läsen för och sjungen för och nu sover hon så fint. David ska strax iväg till gymmet och hela huset är tyst och mitt. Nu har jag krupit upp i soffan och längtar efter att få visa er veckans veckonytt.

Först ut är att Bordstapeter slår sina kloka huvuden ihop med Kappahls barnmärke Newbie. Resultatet är otroligt drömmiga tapeter! Se de fyra varianterna här.
veckonytt2
Lyxparfymmärket Byredo har nu gjort en filt. Så lyxig och flärdfull. Och ack tyvärr så slutsåld! Men spana in den!
veckonytt3
Visst borde man bära mer hatt. Jag hamnade av en slump hos Borsalino och WOW vilka hattar. Jag älskar denna röda och typ 10 till på hemsidan. Jag måste börja bära mer hatt. I sommar ska jag utan tvekan komplettera min sommarhattgarderob med massa nya godingar. Bara titta här på sommarkollektionen!
veckonytt4
Dagens skolungdomar är den nyktraste generationen någonsin. Vilka magiskt underbara nyheter.
veckonytt5

Och på tal om magiskt. DENNA KLÄNNING! Snacka om DRÖM! Det är en av de vackraste klänningar jag någonsin sett. Få märken gör klänningar som by Malina.
veckonytt6
På torsdag ska vi på en liten vip-kväll på Malmö opera. Vi tar med oss Estrid för att se ett utdrag ur den nya musikalen Matilda. Sen ska vi gå och se hela föreställningen också. Utöver det har min mamma redan bokat biljetter till höstens familjemusikal Skönheten & odjuret. Kanske lite läskig så vi ska förbereda oss noga med att både läsa boken och titta på filmen några gånger innan.
veckonytt7
Meghan Markle! Nya favvisprinsessan! Hon verkar så varm, cool och feministisk. Hon berättar öppenhjärtigt om hur hon kämpade med dåligt självförtroende. Jag tycker verkligen det är så betydelsefullt när kända kvinnor vågar öppna upp om svårigheter. Det gör mycket för känslan av att vi alla verkligen bara är mänskliga.
veckonytt8
Drömkappa på rea nu! 
veckonytt9
Jag är helt såld på den stora trenden med håraccessoarer. Jag har hittat en underbar webbshop, vallgatan 12, som säljer håraccessoarer från det danska märket Pico. Jag klickade hem dessa pärlhårnålar och den här fina klämman.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför the real housewives of cheshire. Guilty pleasure på hög nivå. Jag ska även googla runt för att hitta en fin outfit till Harrys dop om några veckor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x