Jag litar alltid på min magkänsla

lita på magkänslan-1
Morgonens inlägg om svartsjuka och avundsjuka har snurrat i mig hela dagen. Jag har tänkt mycket på vad det har inneburit att inte vara avundsjuk och kommit fram till att en stor vinst har varit att jag har en stark tilltro till mig själv. Till mina val, till min kompetens och till mitt värde. Det skapar en stor trygghet i mig. Och hit har jag kommit genom att alltid lita på min magkänsla. Alltså alltid.

Jag är min egen bästa vän och litar verkligen på mig själv. Därför låter jag alltid magkänslan styra. Oavsett om det är i smått eller i stort. Jag har tackat nej till jobb och tackat ja till uppdrag och valt till eller valt bort vänner helt baserat på min magkänsla, och den har alltid lett mig rätt. Jag har aldrig ångrat ett beslut. Istället har jag alltid funnit en sådan frid i att jag beslutade något och stod fast vid det beslutet.

Särskilt nu när det händer så mycket i mitt liv, både privat och karriärsmässigt, är jag otroligt glad över min stabila inre kompass och starka magkänsla. Det gör att även om något känns läskigt så känner jag mig ändå trygg. För det är ju jag som beslutar och om det är någon jag litar på så är det ju mig själv.

Jag har så mycket roligt framför mig och jag längtar tills jag kommer ha möjlighet att berätta mer i bloggen. Det är inte som att något direkt är hemligt utan det är mer för att det är drömmar, mål och planer som lite löst har börjat forma sig i mig. Fortfarande för okonkret för att skriva om. Men jag kan säga som så att jag är mycket förväntantsfull och otroligt peppad inför framtiden.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
cia
cia
7 år sedan

Tycker du har lite blondinbella-stil i dina bloggtexter. Alltid den där starka och braiga kvinnan. Jag tycker det är coolt och väldigt inspirerande. Man blir glad av dina texter.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  cia
7 år sedan

Det gör mig glad! För det är precis det jag vill, att kvinnor ska må bra när de läser min blogg.

Paula
Paula
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Tänker precis samma när jag läser Fridas inlägg:) Vet också att vi båda inspireras mycket av Isabella och därför gillar jag känslan Frida förmedler extra mycket! / Paula

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paula
7 år sedan

<3 <3 <3

Angelica
Angelica
7 år sedan

Mkt tankeväckande inlägg. Det har blivit enklare att hantera m år o livserfarenhet. Man inser att allt är inte guld som glimmar o är lycklig o tacksam över d man har.
En fundering… hur hanterar man andras avundsjuka? inte ens du som är så härlig kan väl slippa undan alltid? Människor man inte känner så väl kan ju kvitta men de som vet mkt om en o ändå lägger en snutig kommentar när de borde peppa för att man gjort ngt bra.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

Tack! Men åh, vilken bra fundering! Jag kommer göra ett helt inlägg om hur jag hanterar andras avundsjuka.

Finurliga fröken
7 år sedan

Va skönt att kunna lita på sin magkänsla. Jag letar ständigt efter min magkänsla/inre röst. Men det verkar omöjligt. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
7 år sedan

Jag tror inte det är omöjligt. Jag tror man måste öva bara.

Sandra Olsson
Sandra Olsson
7 år sedan

Så kloka ord. Man måste kunna lita på sig själv. Och det handlar om att öva, öva och öva och lyssna inåt. Kanske främst att våga höra sitt eget inre. Ibland är det ju tyst, men ibland skriker det högt. Och att ha fattat rätt beslut efter att ha lyssnat på magkänslan, det är en otrolig boost!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
7 år sedan

du har så rätt så rätt!

Katarina
7 år sedan

Så himla tänkeväckande och starkt inlägg. Amen på den. Var tvungen att ge min syn på saken. Är så fasligt trött på att höra att man sticker ut, att man tar plats osv osv. Magkänslan och den inre kompassen är grym att ha i besvärliga situationer. Det bara är så. Min syn på min inre kompass –> http://www.antligenvilse.se/2017/07/06/min-inre-kompass/ . Tack för ett grymt inlägg och energikick!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katarina
7 år sedan

tack för en riktigt härlig kommentar. Jag ska genast in på din blogg och läsa ditt inlägg! Kram på dig

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x