Veckonytt #73

veckonytt klänning

Oj vilken rörig morgon. Estrids förskola är stängd vilket vi inte glömt, men däremot hade vi glömt fråga farmor och farfar om de kunde passa. Som de änglar de är ställde de upp och åkte hem till oss. Med andan i halsen kom jag till kontoret, men nu är jag på plats. Jag har dagens första kopp kaffe framför mig och en stor hög papper att börja beta av. Först vill jag givetvis ge er veckans veckonytt. Mode, feminism och pepp kommer lastat.

Först ut är denna ljuvliga röda klänning från supermodellen Caroline Winbergs kollektion från Ellos. Hur vacker? Den andra klänningen är från Lindex men ser så himla lyxig ut. Hur chict är det inte med trenchcoatklänning!? Love that!
veckonytt2
Jennifer Lawrence bar denna klänning en kylig dag i London. Hennes manliga kollegor var påpälsade vilket bilden tydligt visar. Röster på nätet höjdes om att det var kvinnoförtryck att Lawrence tvingades frysa för att vara sexig. Något de manliga kollegorna inte behövde. Lawrence, en uttalad superfeminist, röt ifrån. Läs hennes svar! Så klockrent!
veckonytt7
Några extrakilon och vin gör att du lever längre! Jag är inte ett dugg förvånad. Jag tror livets största bov är den ständiga känslan av misslyckande och att man inte är tillräckligt smal, tillräckligt bra, tillräckligt av allt. Den som lär sig njuta av livet har såklart alla förutsättningar att leva längre.
veckonytt8
Femina har listat bokreans bästa kvinnliga författare. Som jag håller med! Jag har läst 5 av de 6 böckerna och njöt otroligt mycket av varenda sida!
veckonyttväska
Påsväskan är här för att stanna! Och hur underbara är inte dessa två? Som små smycken! Den blå pärlbeströdda godisen är från Ganni och den röda är ett fynd från an other stories.

Ha nu en riktigt fin dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Den blåa var riktigt gullig!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

visst är den fin!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x