Veckonytt #71

veckonytt1
Jag vaknade lite på fel sida i morse så därför gjorde jag alla mina bästa rutiner för att få en kick ass start på veckan. Jag la lite extra omsorg på sminket och håret, packade ner klackskor till kontoret. Såg till att jag fick med mig en ordentlig matlåda med frukost och en med lunch. Sedan lyssnade jag på en peppig podd i bilen på vägen till jobbet. Nu är jag taggad till tusen och väldigt inspirerad och glad.

Veckans veckonytt är i princip bara mode, men jag är så modeinspirerad just nu. Hittar hela tiden saker som känns så himla jag. Och längtan efter vår och vårmode har börjat landa i mig rejält nu. Först ut är Baams grymma inlägg om det man behöver i basgarderob. Copy paste på det.
veckonytt2
Denna sagolika klänning från Samsœ & Samsœ (som även är på rea!) är så himla vacker. Den går att använda redan nu med strumpbyxor och stövlar och i sommar med bara ben och sandaler. Så drömmigt mönster.
veckonytt3
Denna krispiga blus från Samsœ & Samsœ måste vara sommarens finaste blus! Den blå färgen är perfekt och jag älskar hur midjeskärpet lockar fram en kvinnlig figur. Helt fantastiskt fin!
veckonytt4
Detta är en dyrgrip från Whyred men visst måste det vara den perfekta kappan!? Snittet är perfekt och jag ÄLSKAR skärpet. Nu blir ni kanske tokiga på mig men jag tänker hur snygg den här kappan hade varit med en pälskrage som man la på.
veckonytt5
Örhängesperfektion för under hundringen! Can’t beat that!
veckonytt6
By Terry har nu kommit ut med en produkt som skapar seriösa habegär i mig! En rouge/highlighter i ett. Du sveper den över kind och kindbenen och blandar med den medföljande borsten. Och det finns nyanser för alla hudtoner. Love that!
veckonytt7
Lindex bara fortsätter leverera! Dessa jeans är trendiga i både nyans, att de är rätt otvättade och längden! Perfektion! Och jag måste gå förbi Lindex under lunchen!
veckonytt8
Jag sniffade på denna nya parfym från Giorgio Armani senast jag var förbi Kicks och OMG! Total kärlek! Och flaskan är helt magisk. Love in a bottle!
veckonytt9
Om du råkar ha 6.000 kronor över så ska du definitivt lägga dem på denna rosa läderjacka från Ganni. Det kan vara den snyggaste, mest perfekta jacka jag sett i hela livet. Själv lägger jag mina 6.000 kronor i sparkontot till något så sexigt som fix av krypgrunden. Men i ett parallellt universum går det runt en Frida i livets finaste skinnjacka! Ganni, vilket märke. Man vill ju bara ha prick allt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Första svarta klänningen jättefin!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

visst var den grym!?

yukko
yukko
6 år sedan

Thanks, I read your following review

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x