Inte ett enda ljus blåser ut

kattvikdesign skapar utomhusmys-4
När jag drömde om hus var det en särskild dröm som ofta kom till mig. Drömmen om utomhusmiddagar, grillningar och sena varma kvällar. Jag såg ett uppdukat bord ute på en altan och alla glas glimmade av de tända ljusen. Vi flyttade in i vårt hus på sena sensommaren och hann inte med så många utomhusmiddagar. Vid de få försöken vi hann med bar jag ut tända ljus. Jag försökte med alla olika stakar och ljusbehållare, jag försökte skydda från vinden och bygga små vindskydd av mjölkpaket, men självklart funkade ingenting. Ljusen blåste ut varje varje gång. Och det gjorde mig så besviken för en riktigt fin middag måste ha tända ljus. Det bara är så. Oavsett om man äter ute eller inne.
kattvik2
kattvikdesign skapar utomhusmys-1
När jag såg de här ljusstakarna från Kattvik design föll jag pladask. Det var lösningen till mitt problem. Detta är ju svaret för att göra min dröm sann! Inte bara är ljusstakarna sjukt snygga att ha inne, de är perfekta för utomhus bruk. Fatta så drömmigt att kunna äta middag ute i sommarkvällen i skenet av riktiga ljus! Glascylindern runt ljuset speglar lågan så att det skapas än mer sken och ljus än utan glaset. Så otroligt vackert!
kattvik3
kattvikdesign skapar utomhusmys-5
Än så länge är vårt hus insvept i isande vind och den lilla snö vi fick här nere i Skåne. Jag tittar på det vinterskyddade bordet och det känns som att den presenningen aldrig kommer åka av. Men så en morgon hör man fåglarna när man går till bilen. Och sen en dag när man är ute och köper lunch så är solstrålen inte bara stark utan också varm. Och så vips, är vår och sommar här.
kattvikdesign skapar utomhusmys-9
kattvik
I sommar ska jag laga alla de recept jag sparat och sparat. Egen glass, häftiga marinader, massa grillning och picknick på stranden. Och på kvällarna, när Estrid somnat, ska jag sitta utomhus i en trädgårdsstol, till skenet av riktiga ljus, och bara njuta av att min dröm slagit in.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Ja, ljus utomhus är alltid lite lurigt, men du har ju hittat den perfekta lösningen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

ellre hur är de helt magiska?

Mushroom
Mushroom
6 år sedan

Vilket spa var ni på? 🙂 Jag kanske missade men hittade inte vart det står.. Ser härligt ut! Mat, bad och avkoppling slår aldrig fel!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mushroom
6 år sedan

Nu hänger jag inte med? Jag har inte varit på spa! =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x