Tips på prisvärda kuddar från HM Home

kuddar hm home-3
Vi har fått en ny soffa, och pimpat med grymma kuddar från HM Home, och jag LOVAR jag ska visa soffan så fort jag bara hinner fota den. Med en ny soffa ändrades lite färgställningen i rummet så vi införskaffade nya kuddar. David fick fria händer och gick bananas inne på H&M home. Men tur var väl det för det blev så himla himla snyggt. David valde ett blått tema och av 9 kuddfodral fick 5 stycken stanna. Du hittar den ljust turkosa sammetskudden här, den midnattsblå sammetskudden här och den mönstrade kudden unders i högen här. Den andra nedifrån hittade jag inte på nätet, men fanns iallafall i butik.

Jag vill komplettera med en blå till och kanske en som gör att det poppar lite. En gul eller orange kanske. Jag vill så gärna ha en flärdfull kudde från typ Chhatwal & Johnson, men att fylla en soffa med kuddar som styck kostar 500 kr är lite too much även för mig. Därför är det perfekt att skapa en bas från H&M Home och sedan komplettera med en eller två små guldkorn. Jag har mina ögon på denna lyxkuddar här och här.
kuddar hm home-2 kuddar hm home-4
Ni skulle sett oss när vi försökte bestämma vilka kuddar vi skulle behålla. Vi hade söndagsmiddag och hela familjen var djupt involverad, utom pappa och Fredrik som bara satt och skrattade i ett hörn. Mamma och Paula bytte kuddar med stor energi och debatterade huruvida den guldiga kudden såg lyxig eller billig ut. Lyxig sa ja, BILLIG sa de unisont. Så den rök. David gick mest runt och var mallig över att han valt så snygga fodral och ville behålla alla. Min syster gjorde ett skoningslöst urval och mamma puffade kuddarna och efter säkert 30-45 minuter var det tillslut enat om hur kuddarna skulle positioneras. Jag svär, om världens problem löstes som våran kuddsituation hade vi alla levt i frid och fröjd. Det var länge sedan jag såg sådant teamwork, problemlösning och fokusering. Ja, kuddar kan faktiskt vara så viktigt!
kuddar hm home-1
Nu vill jag bara hitta en pläd eller två att slänga över soffan. Om inte för att skydda soffan, den ljusa soffan, från snoriga små näsor och alltid något kladdiga fingrar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x