Doftljus, Bolysia och powerkvinnor

INLÄGG I SAMARBETE MED BOLYSIA
doftljus bolysia-1
När jag sysslade med kommunpolitik i Malmö lärde jag känna Dajana. En grym powerwoman. Mäklare, fritidspolitiker och egen företagare. Hon driver lampbutiken Bolysia. De har nu öppnat upp i snygga lokaler i Malmö och det känns så kul att vi ska börja ha samarbete ihop. Vem vill inte jobba med en grym powerkvinna liksom!? Än så länge är det för Skånebor och Malmöbesökare då webshoppen ännu inte kommit igång. Men jag tjuvstartar här på bloggen ändå. Butiken hittar du på Tessins väg 16 i Malmö.
bolysia1
Först ut att få visas upp i bloggen är doftljusen från Victorian candles. Ladies and gents, nu snackar vi vardagslyx för en bra peng. 249 kronor! Men ser ut som a million dollars. Först ut är doften fresh cotton. Allt som doftar nytvättat är livets bästa doft om du frågar mig. 45 timmars brinntid! Ja, alla ljusen har såklart samma brinntid.
doftljus bolysia-2
Igår var jag hos min PT för första gången. Jag kände mig lite ynklig, nervös och med halvdant självförtroende innan. Passet var grymt. Det låg på en perfekt nivå så att jag blev trött, svettig men ändå kände att jag hade klarat allt. Det var underbart att ta en härlig dusch på gymmet och sedan köra hem. Jag gjorde några goda kvällsmackor, skickade iväg David till ett annat rum, tände doftljusen och NJÖT av den sköna känslan i kroppen, egentiden och ljusens värme och en bra serie på datorn. Vardagslyx är verkligen inte att underskatta.
bolysia2
I gästrummet har jag ställt Juicy peach. En fruktig, persikodoft som är perfekt till våren. Doftar sol, sommar och varma brisar. Jag vill ju att mina gäster ska få samma mysiga känsla som jag får.
bolysia3
Den maffiga black jasmine har jag ställt i badrummet. Såhär beskrivs doften ”en lyxig variant som skapar en atmosfärisk känsla av östasien. Inslag ifrån det kyliga Himalaya med cederträ som bas och lågländernas hyacint som essens.” Dröm om en doftrecensent beskrev ens egen doft. Frida – en starksint variant som skapar en känsla av värme och inkludering. Inslag från det hårda yttret med skinn på näsan som bas och insidans mjukhet som essens. Hehe. Ok, förlåt, jag spårade lite här.
doftljus bolysia-3
Det ska verkligen bli roligt att dels följa Bolysias resa och se webshoppen öppnas. Det ska även bli roligt att se vart den här PT-resan tar mig. Imorgon blir det pass nummer två. Jag har förberett mig med att fixa det som var prio prio prio. Nämligen det perfekta innehållet i min träningsnecessär. Det får nog bli ett helt eget inlägg att visa upp här i bloggen.  

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Va kul att du kom igång och att det funkade bra med PT:n.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

Det är helt underbart att träna med PT! wow vilken grej!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x