En laxrosa kiwi

kiwi-1
När vi besökte höganäs var jag ju bara tvungen att dra med mig lilla familjen till Ittalas outlet för att spana in utbudet och jag blev INTE besviken. Jag blev både rikare på porslin, ljuslyktor och inspiration. Porslinet får bli ett helt eget inlägg så just idag tar vi en titt på två nya tillskott till min kiwisamling. En lavendelfärgad dröm och en laxrosa dröm. Perfekta färger nu när det börjar bli dags att vårpynta hemmet. Nu är jag lite kiwiskadad eftersom min kära mor samlar på kiwilyktor och har alla färger som typ någonsin funnits. Ja, hon kan vara den enda som ändrar kiwilyktor och har olika uppsättningar som kommer fram till vintern, bytas sedan ut under julen för att slutligen bytas ut mot de våriga och somriga kulörerna. Men det blir sjukt fint ska ni veta!
kiwi-2Idag är en mycket fin och händelserik dag. Jag ska först ha mysdag med Estrid för att på eftermiddagen springa iväg till Laura Ashley butiken i Malmö för att spana in deras vårnyheter och kolla om jag hittar något fab att ha på mig på tjejkvällen. På kvällen är det politik som gäller då Liberalerna ska träffas för att prata om arbetsmarknaden i Malmö. Det är precis som att desto mer man engagerar sig, desto mer vill och kan man medverka i. Jag blir som tokig av inspiration och förändravilja och kämpaglöd när jag sitter och lyssnar när det pratas politik.

Nej, nu påkallar denna dag att sparkas igång så det är bara att ta tag i det. I eftermiddag får ni ett riktigt bra boktips.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x