Tänk vad lite ny färg kan göra.

Ibland får jag ett sådant begär av att göra om hemma. Jag fick ett sådant ryck för någon helg sedan när jag såg några småburkar med färg som stod gömda i tvättstugan. Jag visste direkt att jag ville måla om hyllorna i köket. På bilden nedan ser du att de var vanliga i träfärg och jag har aldrig riktigt gillat det. Jag slipade med sandpapper och målade sedan två lager och sen skruvade jag upp dem igen. Vilket lyft det blev!

Guldstången som var ett superenkelt DIY jag gjorde för länge sedan får hänga kvar ett tag till.

Jag tänker mycket på vad jag vill göra under mina 6 månader som tjänstledig. Och mina tankar landar ofta på hemmet. Jag vill vara i vårt hem prick hela tiden. Omfamna det, renovera det, få tid till pyssel och DIY-projekt. Igår klickade jag hem en beställning från Panduro på lite pyssel jag har i tankarna just nu. Jag vet att jag måste hålla igång under in tjänstledighet. Det måste bli en tid av total produktivitet för om jag tappar momentum så är jag rädd att jag börjar prokrastinera och hamnar i soffan. NEJ! Dagarna ska börjas med PW eller på gymmet och sedan ska jag i förväg gjort en to-dolista och planerat vad som ska åstadkommas just den arbetsdagen. Det är lika delar spännande som läskigt att vara helt sin egen.

Det börjar bli dags att plocka upp dahliaknölarna för denna säsong och sätta ner tulpanerna. Vetskapen om att jag kommer vara tjänstledig under våren känns som en dröm som slagit in. Tänk att jag kommer kunna jobba med trädgården prick hur mycket som helst och göra det som mitt arbete. Magi!

Nu ska jag omfamna den stillsamma tiden när tiden går till att bläddra i blomsterböcker och tidningar, bli inspirerad, beställa knölar och lökar och drömma om den kommande trädgårdssäsongen.

Jag känner mig välsignad! Jag kan inte uttrycka det på något annat sätt. Det känns helt magiskt att få denna möjlighet såhär mitt i livet.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x