Ett enkelt DIY till köket

Nu ska ni få se ett enkelt DIY till köket som gett ett riktigt lyft till köket! Jag köpte en mässingsfärgad garderobsstång från Bauhaus, och så pillade jag in den i botten på hyllkonsolerna. DIY klart. Inlägg slut! Nej då, så snopet ska det inte bli. Nu ska vi grotta ner oss i alla fina detaljer på hyllorna!

Jag tog bort allt som var på hyllorna och städade undan en massa prylar. Jag ville få det lite mer estetiskt tilltalande helt enkelt. Alla kokböcker fick flytta in i ett skåp förutom de finaste. De fick vara kvar. Sen ser du en loppad mässingsvas som jag fick på köpet när David kom med sitt pick och pack och blev sambo med mig. <3 En ärvd ljusstake och en porslinsburk från Ilva. En karaff från Ittala, två karaffer från Eva Solo och fyra glas från Orrefors. Den stora runda vasen är från Hemtex, är ärvd stor kanna och den vita termosen från Stelton.

På den undre hyllan har jag Julia Childs kokböcker, en tivoliradio och en ärvd trälåda. Sen har vi en glasburk med kaffebönor, två loppade Musselmalet-fat från Royal copenhagen och två stora tekoppar från Spode. En ärvd liten kruka med en elefantörestickling som faktiskt vuxit till väldigt fint på sistone. Tre teburkar, en loppas guldbricka och en trälåda från Höganäs saluhall. I den har jag kryddor. Slutligen en stor saftkaraff med tappkran från Åhléns. Den funkar lika bra för sangria!

Min loppade tennvas fick stå och göra mig lycklig med en bukett från den egna trädgården. Visst är det en gåva att kunna traska ut i trägården och plocka på sig en stor och vacker bukett! Det är magiskt och skänker mig sådan enorm glädje! Att köpa hus var det bästa jag någonsin ever ever ever gjort! Så lycklig varje dag jag får komma hem till vår villa.

Här har du en bättre bild på själva stången. Det är alltså den här garderobsstången från Bauhaus som jag fyndade för ynka 58 kr! den har jag pimpat med S-krokar. Ett tre-pack från Åhléns och en lyxkrok från Sekelskifte.se. Ett väldigt bra DIY om du frågar mig.

På diskbänken nedanför står våran Sodastreamer. Lever för bubbelvatten! Lite färska kryddor som väntar på att planteras ut i krukor och två loopade skålar.

Här är en närbild på Musselmalet-faten. Min drömmigaste porslinsserie någonsin och drömmen är att ha allt. Och flera av allt också! Dog när vi var hos Davids faster som dukar kalasfint till typ 25 pers med bara Musselmalet. Funderade på att offra den goda relationen och bli porslinstjuv där på stället.

Idag blir en riktig fixardag för imorgon åker vi till Grekland! Packa, tvätta det sista, se till att vi får med alla laddare, necessärer, leksaker and you name it! Grannarna ska få nycklar och larmkod så de kan agera blombarnvakter när vi är borta. Men sen är vi nog redo. Massa härliga outfits ligger redo att fotas och visas upp för er. Jag har två nya kjolar och en ny blus samt badkläder som ska bli riktigt skoj att fota och förhoppningsvis inspirera med. Nu laddar jag för tsatsiki, souvlaki och varma kvällsbrisar! Greece, here I come! (ja, imorgon då!)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x