På plats i Samos och en shout out till Anna-Irene.

Nu är vi framme i Samos efter en toppenresa hit. Våra barn har varit hur duktiga som helst. För mig är det alltid lite kaosigt den första dagen på resan. Man har ännu inte hunnit hitta de bästa ställena, man är för varmt klädd och svettas för mycket och inte har man packat upp sin väska och sjuttioelva saker i necessären. Men vi är på plats. Det var ljuvligt att se hur Estrid totalt orädd hoppade från poolens högsta kant. Jag besökte hotellets gym och rev av en liten runda på löpbandet.

Jag kommer givetvis blogga massor om resan. Men det är så här, att det känns inte alls särskilt kul med bloggen. Efter att den blev hackad så är den spärrad från att kunna bli delad i sociala medier och jag tappar väldigt mycket läsare. Det är stressande och gör mig väldigt ledsen. Det känns som jag skriver ut i rymden och hoppas på svar liksom. I desperation skrev jag i en FB-grupp och frågade om någon kunde veta något som kunde hjälpa. Anna-Irene svarade. Hon är webutvecklare och sa att hon ska fixa detta åt mig. Jag är så innerligt tacksam. Vi känner inte varandra och det är ren och skär magi att hon sträcker ut sin hand och bara fixar åt mig. Jag hoppas SÅ att det här problemet ska vara löst snart.

Under tiden bloggar jag på som vanligt och tänker att snart kommer jag kunna dela inläggen i sociala medier så att fler ser dem.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 år sedan

Jag hoppas allt löser sig med bloggen, håll ut kära Frida. Jag älskar din blogg! Ha en härlig semester!

Anna
Anna
4 år sedan

Äsch vad eländigt! Önskar dig lycka till och att det löser sig med bloggen. Jag håller med Sara, jag älskar din blogg!

Linda
Linda
4 år sedan

Du får i te sluta att blogga, jag älskar att läsa din blogg. Den ger så mycket positiv energi. Ha en bra semester

Anna
Anna
4 år sedan

Va bra att det verkar lösa sig med bloggen! Håller med ovanstående, din blogg är så bra! Vart kommer dina solgalsögon ifrån? SÅ snygga!
Ha en toppensemester 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x