Veckonytt #134

Det blir lite semesteredition på denna veckas veckonytt. Jag har ju feeling här på Samos! Först ut är denna grymt snygga stråväska. Alltså löp och köp säger jag!

Margaux visar upp det underbara samarbetet mellan by Malina och Lindex. Jag själv lyckades knipa åt mig en baddräkt. Så stay tuned här på bloggen så kommer det upp snyggelisnygg baddräkt inom kort!

En blogg jag följt i säkert 10 år, av och till, är Sea of shoes. Hon har gjort collage med inspiration till sommaroutfits. 90-talsnostalgin är total och jag gillar det verkligen.

Peppe Öhman skriver så fint om hur hon ser på kroppen. På sin mammakropp. <3

Alltså drömmarnas klänning! Rachel Brosnahan bar denna magnifika kreation på Metgalan. Jag frossar i röda mattan bilder hos RCFA – red carpet fashion award.

Plussize-gudinnor i fenomenalt badklädesreportage.

Mina tankar när jag är här på Grekland går hela tiden till trädgården. Grannen agerar blomvakt så jag ser fram emot att komma hem till klorofylltung trädgård. Min enda “skräck” är att mina pioner hinner blomma ut innan jag är tillbaka. Vill ju göra sådana här underbara buketter som hos Helena.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok. David och Estrid snarkar redan ikapp. Vi har det himla skönt här borta. Jag ser fram emot att starta dagen med samma frukost som idag. Omelett och enorma mängder färsk frukt. Ljuvlig frukost!

1 Response

  1. Åsa skriver:

    Åh så härligt! Åker själv på semester med dotter och barnbarn nästa vecka och längtan blev ännu större efter ditt härliga referat från semester 🙂 fasar oxå över pionerna men det får gå…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *