Den mjukaste solnedgången

Vi har den mjukaste solnedgång här. Allt ljus blir rosa. Att möta kvällen ute är så mycket semester för mig. Man har ingen stress, det är inte ett måste att få barn i säng i tid utan man kan ta sig tiden att bara strosa.

Det är faktiskt väldigt fint att resa med hela storfamiljen. Det är skönt att vi avlastar varandra, vi skapar minnen ihop och det är underbart att få så mycket tid med Harry. Vi har väldigt kul ihop i vår familj. Jag och Paula har skaffat så bra män tycker jag. De är varandras motsats, Fredrik och David, men de är underbara komplement i vår familj.

Första kvällen var det beachparty en bit ner på stranden. Musiken dånade över stranden (kul en liten stund men hallelujah när den tystnade kl 21!) Estrid och mormor hade dancebattle på bryggan.

Moffie ville joina dansen såklart!

Här är jag i min bästa sommarklänning från Inwear. Här ser ni solsängarna. Här är vi riktiga svennebananer på charter och lägger ut våra handdukar tidigt på morgonen. Låt mig slå ett slag för handdukarna. De har en ficka på ovansidan som man kan dra över madrassen. Alltså, handduken glider då ingen vart! Genialt! På parasollpinnen finns en knapp, och när man trycker på den kommer personal och tar beställningen av en direkt på stranden. På så sätt har vi blivit serverade latte, iskallt bubbelvatten, isklirrande cola light och fruktsallad. Det är livet mina vänner!

Med på resan packade jag dessa vackra örhängen. De ser svindyra ut men är riktiga budgetfynd från Glitter. Hittar dem inte på hemsidan, men finns säkert kvar i butik för den som är intresserad.

Sakta traskade vi tillbaka till hotellet på våran första kväll. Vi tog en drink i baren innan vi tackade varandra för en fin dag och gick upp på våra rum och knöt oss.

På vägen in till rummet gick jag förbi dessa magiska blommor. Den till höger är den vackraste blomma jag någonsin sett. Vet du vad det är för blomma? Jag bara måste ha den!

Idag väntar en ny dag med bad, böcker och en tupplur under ett parasoll med havets brus som bakgrundsmusik. (och en och annan trotsig 4-åring som livar upp det hela 😉 )

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
4 år sedan

Njut av en underbar semester tillsammans med familjen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x