Ta hand om själen

ta hand om själen-1
Efter min vecka var jag så himla trött. Tre dagar i rätten, där man är på tårna och försöker vara alert hela tiden, gör verkligen huvudet till mos. Jag har behövt jobba över alla dagar och när jag kom hem igår var jag helt slut. Jag somnade på soffan, slut som artist. Idag ska jag jobba hemifrån och dra ner tempot lite. Jag har bokat en ansiktsbehandling och jag har längtat! Jag har valt att ta hand om själen. I natt drömde jag att jag missade min ansiktsbehandling. Vaknade i total trauma! =)

Just nu kollar jag på säsong två av the good doctor och säsong ett av New Amsterdam. Helt inne i sjukhusserier mer andra ord.Det är SÅ skönt med helg. Jag behöver verkligen det. Nu ska jag väcka min lilla familj, få iväg Estrid till föris och sen jobba i min pyjamas. Det är himla lyxigt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x