En sommarmorgon

sommardag-1
Vilken dag jag hade igår! Vi hade välkomstmingel med Liberala Kvinnor Skåne och män och kvinnor från hela landskapet samlades i Lund. Vi fikade, hälsade på varandra och lärde känna varandra. Framförallt hade vi tid för samtal. Många intressanta ämnen togs upp och det märks att medlemmarna i Liberala Kvinnor är kunniga, intelligenta, drivna och med mycket förändringsvilja. Det var med lätta steg jag gick till bilen efteråt och körde hem till Malmö. Jag överraskade David med att köpa med mig en pizza till honom och tog över evighetsnattningen av Estrid. Men det är ju så varmt om natten nu. Utan filt och enbart i ett tunt linne sov Estrid och ändå var hon stundtals så svettig att linnet blev fuktigt. Det är svårt med värmen när man är en liten skrutt.
sommardag-2
I natt sov vi alla tre tillsammans med vidöppna fönster och det var så skönt att få in en bris i sovrummet. Idag är en lika varm dag och David är iväg på jobb och jag är hemma och är föräldraledig. Dagens planer är inte bestämda. Kanske stranden eller så tar vi skuggan i parken. Men ut ska vi och svalka oss iallafall. På balkongen har växterna fullkomligen exploderat och det växer och blommar som aldrig förr.
sommardag-3
Ha en fin dag mina vänner så hörs vi av senare idag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x