vecka 3.

Jag har så väldigt mycket roligt att se fram emot just nu. Både privat och i jobbet. Jag skriver detta igår, måndag, när jag sitter i hotelloungen med Isabelle. Det känns så himla drömmigt att sitta här. Sorlet från matsalen, den lugna musiken i loungen och vi två som knappar på våra datorer, bryter för lite snack och sedan fortsätter jobba igen.

Jag har precis bokat in en resa till Stockholm. Jag ska medverka i en podd som ska spelas in på plats. Det blir en övernattning och jag hoppas hinna med några möten, en god middag med vänner, lite shopping och en underbar hotellnatt. Och sen hem till familjen och verkligheten. Det är det jag älskar. Konstrasterna. Ett dygn borta räcker, sen längtar jag hem till familjen igen. Men innan jag åker iväg till huvudstaden händer roliga grejor på hemmaplan.

Ikväll ska jag och David till Spegeln för bio och middag. Så romantiskt med date night! Det känns som det var så länge sedan! Och nästa vecka blir det två heldagar med min agentur Proad för inspodagar. Spännande föreläsningar, men framförallt får alla vi influencers i denna agentur äntligen träffa varandra igen. Vi ses online men sällan IRL. Nästa vecka ska jag även medverka i en tredje podd.

Jag har två stora klädkampanjer coming up så det är mycket planering inför dem också. Just nu är jag i valet och kvalet om den ena ska fotas i Sverige eller om det blir en fotoresa till ett lite vårigare land. Vi får se.

Allt känns väldigt stort, spännande och liksom ”nu händer det”.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x