Sakerna som glädjer mig just nu

elefantöra-1
Mitt fina elefantöra som skänker grönska och liv i köket. Den gör mig glad. Inte bara för att den är vacker, utan för att jag lyckats hålla den vid liv!
illusion d'ombre-1
Min krämögonskugga från Chanel. Illusion d’ombre i färgen Emervillé. Den har jag önskat mig så oerhört länge och varje gång jag håller den tunga dosan i min hand blir jag glad. När jag tar på skuggan så får den mig att känna mig fin direkt.
lampa-1
Det här stillebenet gör mig glad för den innehåller tre saker jag älskar. Vogue Russia, min bästa tidning. Ebba von Sydows och Emilia de Porets underbara bok Säker stil och så vår fina lampa. Tung i betong med en nätt detalj i koppar.
mauve it-1
H&Ms nagellack gör mig glad för de är så himla himla fina och bra. En bra manikyr gör mig glad och jag känner mig alltid lite mer put together när jag har nagellack på mig. Ytligt kanske, men ack så viktigt för själen.
nalle-1Estrids lilla nalle med glasögon. Den gör mig glad. Alla hennes nallar gör mig glad för hon är så söt med dem. För dem mot ansiktet och myser. Apar efter Davids lek och lägger huvudet på en nalle och låtsas sova. Fast med jätteöppna ögon och med fniss. Hennes nallar gör mig glad.

Vad gör dig glad just nu?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x