Survivalkit till en nybliven mamma

PRODUKTER MÄRKTA (*) HAR SKICKATS SOM PRESSUTSKICK
survivalkit nybliven mamma-1
På Paulas babyshower blev hon bortskämd med massa fina grejor till lilla Harry. Men jag ville bara skämma bort henne med ett survivalkit för en nybliven mamma. Det är härligt, svårt, jävligt, ljuvligt, drömmigt, mardrömslikt och allt där emellan att bli mamma. Känslorna är verkligen alla over the place. Då vill jag att min syster, förutom ett telefonsamtal bort till mig, ska kunna skapa lugn och ro hemma och ge sig själv lite kärlek och omtanke. Elin höll med mig och kompletterade korgen med annat fint. Här kommer en lista på vad som behövs i ett survivalkit.

* En glossig tidning, perfekt att bläddra i när man inte orkar tänka.
* En lättläst och spännande bok för att hålla sällskap under maratonamning. Paganinikontraktet av Lars Kepler är ett ypperligt sällskap.
* Vi kompletterade korgen med en handkräm och två chokladkakor.
* Under amning och med alla hormoner som rusar runt i kroppen kan huden gå bananas. En hederlig lermask är verkligen toppen för att lugna. Det här är en peel-off mask från Garnier* som ska ta bort pormaskar, exfoliera huden och minimera orenheter.
* Snygga bryn är livet, det vet du ju att jag tycker. Paula ska få testa Maybellines nya tattoo brow pomade*.
* En foundation stoppade jag ner efter att bilden tagits och även en leave-in-cream och en hårinpackning.
* Sista pusselbiten i detta survivalkit blev ett läppstift från L’oreal i serien color riche shine. Livets skönaste läppstift.
survivalkit nybliven mamma-2
Det är viktigt att skämma bort mammor tycker jag! <3 <3 <3 Det ska verkligen bli spännande att se min syster i rollen som mamma. Och att få lov att lära känna lilla Harry. Åh, vilken ynnest! Lilla bebis, kom snart. Vi längtar och längtar och längtar SÅ efter dig. Och i väntans tider kan Paula rå om sig själv lite extra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Vilket bra survivalkit!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x