vecka 41.

Det har varit så otroooooligt motigt att vara influencer på instagram. Man får 20 följare och tappar 18. Sådär har det hållt på länge och jag har verkligen försökt att inte bli frustrerad. Men man blir ju det! Jag tyckte jag testade allt och ingenting fungerade. Men nu! Nu har det släppt. Jag har fått tusentals nya följare och med detta kommer en rejäl kreativ boost! Och det känns så kul!

Det är viktigt för mig att inte vara en slav under algoritmen. Den är inte ”emot mig” som många influencers säger. Jag tänker att det är en kombo av att skapa innehåll som ni gillar och att ha lite tur. Jag verkar befinna mig i min kreativa sweetspot just nu och jag blir glad! För min kreativitet är som bäst när jag är positiv, pepp och full av energi. Något jag med andra ord inte känner när jag under lång tid jobbade i motvind.

Jag har en rolig vecka framför mig. För på onsdag ska jag på gala och premiärvisning av en ny ungdomsserie. Och min plus 1 är Estrid! Jag dör så himla mysigt det ska bli! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig så ikväll kommer en video där du får rösta!

Mitt enda smolk i bägaren just nu är en för jäklig huvudvärk så nu ska jag poppa två alvedon och sen fortsätta jobba! För vet ni, framgång handlar inte om talang. Framgång är en uthållighetsgren.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x