Bebisgos, våfflor och konstrunda på Österlen

påskdagen-1
För två år sedan träffade vi Agnes och Andreas i Agnes mammas hem i Maglehem på Österlen. Då låg Tage i Agnes mage. Förra året träffades vi inte för då låg jag på BB, men i år, i år träffades vi allihop i Maglehem tillsammans med våra små skruttar. Agnes mamma bjöd på påsklunch.
påskdagen-2 påskdagen-3 påskdagen-4
Estrid fick födelsedagspresenter, två stycken böcker! Jag är larvigt förtjust i att Estrid får böcker!
påskdagen-5
Sen begav vi oss ut. Det var soligt men blåsigt och vi traskade med vagnarna och tittade in i små ateljéer på vägen. Överallt var träden påskpyntade och det var verkligen idylliskt. Maglehem är en jättefin liten by!
påskdagen-6 påskdagen-7
Överallt skvallrades det om att Maglehem är fyllt av konstnärer och att konstrundan var i full rullning.
påskdagen-8 påskdagen-9 påskdagen-10
Trench – Åhléns, skor – Din sko, byxor – H&M, kashmirtröja – Ellos, sjal – malene birger (liknande), väska – Whyred (liknande)
påskdagen-11 påskdagen-12 påskdagen-13
Barnen var så snälla hela dagen. Estrid tyckte nog det var spännande med allt folk och alla platser för hon hängde snällt med på pappas arm och tittade sig omkring.
påskdagen-14
Andreas och Tage! <3
påskdagen-15
Sen traskade vi genom ett blåsigt åkerlandskap för att komma fram till Möllan. Där serverades det kaffe och våfflor och vi kunde sitta utomhus och äta våfflorna.
påskdagen-16 påskdagen-17 påskdagen-18
Kvarnen ligger precis vid en porlande bäck och då och då kom solen fram, bäcken lät och små små blommor hade letat sig upp runt bäcken. Det kan inte bli mer vårkänslor än så!
påskdagen-19
Efter våfflor traskade vi tillbaka till Agnes mammas hus. Vi vinkade hej då och konstaterade att tiden går för snabbt, allt för snabbt. Och att vi måste åka till Stockholm och hälsa på så snart det bara går. Bilresan hem gick bra trots att Estrid för första gången var vaken hela vägen. Hon lekte med napp och mina solglasögon och jag kunde sitta bredvid och läsa lite i min bok. Sen blev det lite high chaparall när vi kom hem för tidsskillnaden påverkade Estrid och hon blev akut trött. Men efter en låååång nattning kunde vi sjunka ner i soffan, äta köpethai och titta några avsnitt av House of cards. Sen blev jag akut trött och somnade som en litet barn jag med.

Det blev en härlig dag! Det kändes som en miljon vuxenpoäng att gå på konstrunda med vänner och barn. Idag ska vi fortsätta påskfirandet och träffa min mormor och morfar. Sen bjuder mina föräldrar på årets första grillning och det ser jag verkligen fram emot.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x