vecka 43.

Jag har varit krasslig av och till den senaste veckan och det mesta har lagts på hyllan. Så jag har massor med jobb, träningspass, sms, mail, to do’s, tvätthögar, strykhögar, vikhögar, städning etc att ta igen. Detta är så svårt för mig för jag blir SÅ överväldigad! Det enklaste för mig vore om varje dag var exakt likadan och man gjorde exakta samma sak på exakta samma tid. Men så fungerar ju inte livet.

Istället gör jag en kopp kaffe och sätter mig med papper och penna och skriver listor. Sen börjar jag sakta beta av. Det som är på min lista nu, och då snackar vi alltså inte för hela dagen, utan bara vad jag ska göra prick just nu är:

  • blogga detta inlägg
  • planera veckan med arbete, aktiviteter, träning och socialt
  • hänga upp tvätt, vika och stoppa undan DIREKT!
  • Svara på alla sms som är obesvarade

Därefter återstår jobba mer, filma några reels, städa badrum, ta Estrid till kören, laga middag och, och, och… Ja vi får helt enkelt se vad som hinns med.

Vad är din strategi för när du är överväldigad? Eller snarare, för att inte bli överväldigad alls?

ALLA TIPS mottages gladeligen! =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
8 månader sedan

Jag gör som du, skriver listor åter listor, stryker och betar av.

Anna
Anna
8 månader sedan

Jag tycker också att det hjälper att bara bekräfta sig själv i att det ÄR mycket. ”Jaha, nu blev jag förlamad. Det betyder att jag har alldeles för mycket att göra”. Tom det, dvs att inte ens lägga på mig själv att jag behöver strukturera och skriva listor, kan hjälpa. Sen måste man ju ta tag i det ändå såklart, men någon minuts andrum kan ibland göra hela skillnaden för att faktiskt komma igång.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x