Äntligen semester

semester-1
Åh, äntligen! Gud vad jag har längtat efter den här semestern! Det har varit en galen vår, rolig men galen. Jag ser så otroligt mycket fram emot att kicka igång den här semestern för nu ska vi äntligen få i ordning allt inför flytten och fixa massa med bröllopet. Och med tanke på det trista vädret ser det ändå inte ut som om vi skulle haft en massa stranddagar. Då kan vi lika gärna stå på vinden och rensa och packa i bananlådor.

Men först och främst ska vi sova i den här familjen. Det märks att vi alla är back på sömn. Estrid som alltid vaknar pigg som en lärka innan klockan 7 är nu svårväckt enda fram till 8. Och det är med stor möda som både hon och jag går upp till frukosten. Så först sova!

Jag har funderat mycket på det här med att skapa sommarlovstraditioner. Jag läste en så fin grej om att ta sitt barn till en leksaksaffär och låta dem välja en leksak där. Det tyckte jag lät speciellt. Och kanske fira med god mat. Den goda maten kommer vi iallafall få idag. Mina tyska släktingar är på besök och vi ska dit i eftermiddag för middag och umgänge. Och så ska min knaggliga skoltyska plockas fram. Durch, für, gegen, ohne, um. Det ska nog gå.

Detta är en så kallad livebloggning. Inget förinställt, inget genomtänkt, bara jag framför datorn just nu. Det är fredag, och även om jag nu har semester från advokatbyrån så är bloggen i full gång. Det är min jobb med blogg-dag idag och det är ren och skär njutning. Det är på dessa fredagar som jag fotar, redigerar, planerar och förbereder de flesta inlägg som kommer under veckan. Jag har sagt det tusen gånger, men jag säger det igen, veckans utan tvekan bästa dag!

24 Responses

 1. Kattis skriver:

  Så härligt med semester, jag jobbar sista dagen idag innan jag går på lite semester också!☺

 2. Underbart med semester :). Hoppas ni får njuta i massor 🙂

 3. Sara skriver:

  Njut av semestern nu:)

 4. Eva skriver:

  Mysigt med semester 🙂 jag jobbar ca 3,5 v till sen så 🙂 var skall ni flytta då? njut av din ledighet det går fort 🙁 kram

 5. Jonna Persson skriver:

  Ha en trevlig semester nu, ta vara på den 😀

 6. Dixi Wonderland skriver:

  Härligt med semester 😀

 7. Så härlogt, det här är min sista vecka:)

 8. madelein skriver:

  Härligt med semester, går in i slutet på min andra vecka nu

 9. Angelica skriver:

  Oslagbar känsla-semeeester!!!
  För att skapa semesterminnen för barn har vi gjort en semesterlista (älskar listor) som sitter på kylskåpet. Tre-åringen fick fundera o där står allt möjligt ex mata ankor, baka bullar t utflykter.

  • Frida G Svensson skriver:

   men ja! jag ÄLSKAR idén med lista för då känner alla att deras semesterdrömmar slog in. Så himla himla fint!

 10. Linda Olsson Asp skriver:

  Åh vad härligt!!
  Svar: Japp det klickades en del bilder, som kommer upp på den nya bloggen inom kort 😉 Så häng på dit vettja!

 11. Marie skriver:

  Va härligt med semester. Jag har två veckor kvar och det känns bra. jag hoppas vädret vänder så jag får lite sol också:)

 12. Matilda Berlin skriver:

  Men guuu vad härligt!! Hoppas du får en fantastisk semester <33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *