Bästa vardagsmaten!

vardagsmaten-1
Vardagsmaten! Den där enkla som man ska laga varje dag och som trots sin enkelhet kan vålla så mycket huvudbry. Den ska vara god, nyttig och gå snabbt att tillaga. För egen del gillar jag bäst enkla recept som inte kräver så många steg. Allt tjoffas ner i samma kastrull eller innehåller bara ett fåtal ingredienser. Livräddaren för mig stavas storhandling och veckomeny. Vi brukar handla en gång i veckan och då handlar vi alla frukostvaror, bebisvaror, toapapper och sånt, samt ingredienser till typ fyra recept. För på helgen blir det alltid att man lagar något extra festligt och minst en gång i veckan är David eller jag iväg och äter middag på annat håll.

Jag lagar alltid bara efter recept för jag blir jättestressad av att freestyla. Lika stressigt är det att stå på ica och klia sig i huvudet och fundera på vad man egentligen ska laga till middag. Och nog tusan kommer man hem och har glömt handla något. Därför ska jag göra det lätt för er och lista mina bästa vardagsrecept som också är barnvänliga.

Spagetti och köttfärsås (men det är mycket viktigt att slå i en skvätt rödvin)
Macaronilåda
Ugnspannkaka
korvstroganoff
tacos! Om jag behöver länka till ett tacorecept så är du dessvärre förlorad! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x