En ode till min familj

min lilla familj-1
Vilken härlig gårdag det blev. Solen lös över Malmö och efter mitt nämndsammanträde smet jag inom stan för att titta lite i butiker. Ville hitta något fint till kvällen coctailparty och något till påskafton. Det blev både skor och kjol så det kommer inte råda någon fashionnöd på mig inte. Coctailparty, ja det blir av ikväll. Min vän Emelie har fyllt 30 och hon ska firas med pompa och ståt. Jag kommer glida in i min bästa coctailklänning och Estrid ska premiärsovaöver hos mormor och morfar. Hela påskhelgen är fylld av mina bästa saker och jag känner mig så förväntansfull.

Idag ska jag fortsätta med förberedelser inför påskafton. Vi ska vara hemma hos oss och vi blir nio vuxna och en bebis och jag ska bjuda på trerätters. Självklart blir det lite sill och lax till förrätt, en lammstek med primörsallad till huvudrätt och så en härlig choklad/hallondessert. Så idag ska jag fixa blomsterarrangemang, baka lite, gå igenom dukningen och göra fint här hemma. Och sen ikväll, fest! Påskafton hoppas jag på ska bli riktigt mysig. Det blir mina föräldrar, svärisarna, min syrra med kille och vår underbara granne Karin. På söndagen ska vi träffa våra vänner som nu bor i Stockholm. Vi har en liten tradition och det är att vi ses varje år i Skåne och åker på konstrundan tillsammans. En alldeles ljuvlig tradition. och i år hoppas jag på sol så att våra barn kan leka och krypa runt i gräset. På måndagen fortsätter påskfirandet och vi ska träffa min mormor och morfar. Ni ser, allt jag älskar i en enda påskhelg. Familj, vänner, fest, middagsbjudning, tillfällen att klä upp sig, konst och massa tid med min lilla familj.
min lilla familj-2 min lilla familj-3

Mina två älsklingar! Detta är deras bästa gemensamma aktivitet. Sova ihop. Ja, det och busa tills en liten Estrid kiknar av skratt. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Helen i Vilrummet
8 år sedan

Vilken härlig helg du har framför dig. Sen är det kanske du och Estrid som ligger och gosar i sängen.
Kram Helen

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Helen i Vilrummet
8 år sedan

ja vi ska verkligen gosa! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x