Cocktails och tonårsdisco på långfredagen

emelie 30 år-1
Igår lämnade vi Estrid hos mina föräldrar, snörde på oss finskorna för vi skulle ut på fest. Barnfria, ingen tid att passa och i ett hav av alla våra vänner.
emelie 30 år-2
Jag hade nya fierce pumps från Zara. Och ni som undrar hur det gick med Estrid och att sova borta. Hur bra som helst, är svaret! Klockan 19 igår satt en nybadad bebis i knät på morfar och kollade på Amigo och kl 7 i morse fick vi ett sms på en mycket nöjd bebis som åt frukost och framdukat var allt hon älskar. Lingongrova, smör, leverpastej och gröt med jordgubbar! <3
emelie 30 år-3
Vi skulle fira Emelies 30-års dag och Christina, Sara, Andreas, Emelie, Lina och många fler var där. Vi med barn var alla barnfria och vi var ystra som små kalvar på grönbetet. Christina hade en sagolik Malene Birger klänning och vars urringning var generös. Vi snackar silvertejp generös och hon var snyggare än någonsin innan.
emelie 30 år-4
Finaste Sara! Emelie är ju hennes syrra för er som inte vet.
emelie 30 år-5
Dirty thirty! Emelies boyfriend, Mr J, är proffsbartender och detta var utan tvekan det bästa coctailpartyt ever. Drinkar, bål, olika skålar med tillbehör, champagnebar, ölbar och mängder av is och lime.
emelie 30 år-6 emelie 30 år-7 emelie 30 år-8 emelie 30 år-9
Hej hej! Här är jag!
emelie 30 år-10
Wille myste med morfar! <3
emelie 30 år-11
Sen blev det quiz och det var allt annat än anständigt. På frågan vad ett vist snuskigt skivbolag heter haglade förslag och mitt bidrag var clitproductions, någons mammas lag gissade på blygdläpparna, men det rätta svaret var det lite mer modesta titts & ass. Mitt lag vann inte, men vi fick lära oss att under påsken äter svenskarna 4.000 ton ägg!
emelie 30 år-12
Påfyllning!emelie 30 år-13

I rond två blev vi tatuerade. Glittertatuering är från och med nu min bästa accessoar!
emelie 30 år-14
Sara matchade tatuering med glowstick.

emelie 30 år-15
Girlpower!
emelie 30 år-16
Gustav fick en glittrig trampstamp. Mycket tveksamt resultat om man får säga det själv.
emelie 30 år-17
I rond tre blev det disco. Eftersom vi lyssnade enbart på alla våra bästa låtar från back in the day förvandlades hela rummet till Strandbaden och Etage och det var härligt. Tills jag blev svettig, trött, fick ont i knäna och fick ta av mig skorna för att rädda min värkande tår. Då blev jag smärtsamt medveten om att jag ain’t 16 no more.
emelie 30 år-18
Självklart blev det limbo!
emelie 30 år-19
Fatih rockade limbon!
emelie 30 år-20
Mitt i natten kom vi hem och jag insåg att nöden har ingen lag, en outfitbild måste knäppas av. Jag hade på mig klänning från Malene Birger, kappa från Lindex, väska från Filippa K och skor från Zara.
emelie 30 år-21
Hej hej från den mörka Malmönatten.

Nej, nu kommer mina gäster om drygt två timmar och jag har en lammstek att fixa, en dessert att dekorera och fördrink att förbereda. Och självklart, den perfekta påskoutfiten måste plockas fram. Ha nu en jättefin påskafton så hörs vi senare! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Att vara någons fru
8 år sedan

Alltså skorna! Och den klänningen! Smashing babe.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
8 år sedan

tack finis! en försöker ju! 😉

Fru Sederblad
8 år sedan

What a party!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
8 år sedan

haha ja, jag kände mig som en teenager again! 😉

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x