Fridas årssammanfattning april – juni 2016

Del 2 i min årssammanfattning och turen har kommit till april, maj och juni.
april
APRIL
I april hade vi mycket tid med familj och släkt och träffades ofta. Alldeles extra speciellt blev det när vi firade Estrids 1-årsdag. Vilken milstolpe! Jag gick på bloggevent på Savoy och fick håret fixat innan. David och jag gick på operan och såg Billy Elliott, andra gången för mig! På slagthuset bjöds det in till social mediagala och jag återanvände min fina spetskjol. Tjejerna och jag hade girls night out på boule bar med god mat och såklart, ett parti boule. På Zara hittade jag de vackraste örhängena och slutligen, jag blev ordförande för Liberala kvinnor Skåne. Vilken dröm!

maj
MAJ
På första maj satt vi i parken och njöt av solen. Tidigt i maj bjöds det på varma dagar och vi gick till lekparken med Estrid och njöt av att vi kunde ta av oss tjocktröjor och jackor. Jag plockade fram mitt rosiga och våriga smink och Carro bjöd in till brunch. Estrid lekte med sin brandbil och vi körde den fram och tillbaka massa gånger. I maj åkte jag till London med min mamma och min syster, vi gjorde sightseeing, gick till Harry potter utställningen på Warner Brother studios och jag fick ÄNTLIGEN besöka Charlotte Tilburys flagshipstore i Covent garden. I maj gjorde jag en rejäl inventering i underklädslådan och kunde lägga till en vacker BH som David gav mig på mors dag, inköpt på bästa La Leia. Den bästa i maj var när jag och David var på Malmö live och såg Moto boy spela med symfoniorkestern. Än idag ett av mitt livs starkaste ögonblick.

juni
Juni
Nu var det verkligen sommar. Jag köpte ett nytt objektiv och livet lekte. Vi hade vackra snittblommor på bordet och bjöd in hela sommaren in till oss. Grannarna bjöd in på middag och jag medverkade i en paneldebatt på Malmös feministiska festival. Vi firade både midsommar och min systers födelsedag. Jag läste Bonjour Tristesse som nog är en av mina allra bästa böcker nu. På Kronan hade jag photoshoot och fotograferade starka crossfitande män och kvinnor. Emma bjöd in till det berömda vaxpartyt och när det kom till kläder ville jag mest bo i mina somriga byxor och lösa vita skjorta.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x