Gräsänka över en hel helg

gräsänka-1
David och Estrid har precis lämnat lägenheten och jag är gräsänka över hela helgen. Det ska bli SÅ skönt. Jag älskar min lilla familj but this mama needs a break. De två ska åka med mina föräldrar till deras fritidshus. Som jag berättat massa gånger är det i tystnaden jag återhämtar mig. Och denna gång behöver jag inte stressa. Det är inte några timmar som jag ska maxa utan det är tre hela dagar. Åh herreguuuud jag blir alldeles nipprig när jag skriver det. Tystnad vid frukost, vid toabesök, vid middagslagning, vid kvällsteet och så framförallt, två ostörda nätter. Vilken hjälte David är som ger mig detta!

Jag har timmar att fota, redigera, blogga, fixa med instagramkontot och äntligen tid att filma några nya filmer till min youtubekanal. Jag känner verkligen hur kreativiteten bubblar i kroppen. Nu kokar jag mig en kopp kaffe som ska avnjutas extra lyxigt med en skvätt grädde. Sen sätter jag på radion och går in i mig själv.

Viken gåva!

En annan gåva är ni alla! Herrejesus vad ni gett mig stöd, pepp och ren och skär KÄRLEK i mitt inlägg om att jag på skakiga ben ska börja jogga. Jag var orolig för era reaktioner, att ni kanske skulle bli besvikna på mig och tänka att min blogg blivit en träningshetsigblogg. Men ni verkligen förstod mig och vad jag försökte förklara. Jag är så otroligt otroligt glad, tacksam och stolt över att ni läser mina ord, tar er tid för mig och verkligen ger mig kärlek. Jag önskade jag kunde bjuda er alla på en flärdfull resa med pool, paraplydrinkar och obligatorisk spabehandling varje dag. Ni är helt enkelt BÄST! SÅ tack tack tack!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 år sedan

Sannerligen en hjälte och så underbart för dig. Maxa och vila och maxa lite igen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

det var SÅ skönt!

Caroline
7 år sedan

Men vad härligt! Har du gjort allting du ville göra?? KRAM finis!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

jag gjorde en del men låg allra mest på sängen och kollade serier. i timmar! det var underbart!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x